Netbookum çok geç açılıyor

seher_yeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar... benm bi netbbookum var.kısa bir süre öncesine kadar gayet hızlı ve iyi çalışıyordu.ama sonra ne oldu bilmiyorum çok geç açılmaya başladı.açılması için yaklaşık 1 saat beklemem gerekiyor açıldıktan sonra işlem yapması da uzun sürüyor.sistem geri yükleme yaptım herşeyi sildim ama hiç bir işe yaramadı. benim yapabileceğim bişey varmı yardımlarınızı bekliyorum...

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
1 saatmi:? çok ilginç format at istersen bi agırlaşmıştır...olmadı servise falan götür

seher_yeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cd room yok usbden nasıl format atabilirim bilgilendirir misiniz?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
net-notbooklerda recovery denen bir olay var yani fabrika ayarlarına dönmede denebilir.Kullanımı pc marka ve modeline göre değişebilir.Kullanım kılavuzuna bir göz at vardır orada.

seher_yeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
onu denedim kullanım klavuzunada baktım ama maalesef olmadı..

tomonay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşım
ilk önce markası özellikleri
sistem ne kurulu
içinde bilgilerin varmı
onları belitmen lazım

cebuntu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Seher_yeli merhaba
HDD sorunun var gibi görüniyo, çalışır durumda düşürdün mü bir yerlere, büyük ihtimalle win 7 kullanıyorsundur.
Tavsiyem USB den Bir Linux sürümü ile dene ( Ubuntu, Mint, Mandriva, Jolicloud v.s.) eğer orada da 2-3 dakikada açılmaz ise doğru servise garantiden HDD değişebilir .
Daha önce Laptopumda başıma gelmişti, ki düşürme ve darbe yoktu.

Kolay gelsin..

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Windows 7 kurmak istiyorsan usb den format atabilirsin, bunun için microsoftun ufak bir programı var istersen; Windows 7 USB DVD Download Tool