Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum netbooklarda en iyi marka bende asus diye biliyorum. Asus tavsiye ederim. Ama arkadaşıma birlikte Casper aldık klasik özellikler ve 6 hücreli pil. Vatan bilgisayarda 450 tl idi. Arkadaşım gayet rahat kullanıyor. Yani netbooklarda marka çok farketmiyor sanki. Servis konusu önemli ama.
Sonuç olarak fazla sıkıntı yapmana gerek yok bence. Al geç birini. Ayrıca şimdiden hayırlı uğurlu olsun
cevaplar için teşekkürler yalnız benim lg x300 seçmemdeki neden sonderece sessiz olması öğrenci olduğum için ses benim için önemli mesela android tabletlerde sıfır ses var hiç duymuyorum öyle bi netbook arıyordum lg x300 de fan olmadığını ve harddisk yerine ssd olduğunu duydum yani harddisk okuma sesi de yokmuş o yüzden alayım dedim bütçem 900-1000 tl arası yorumlarınız için tekrar teşekkürler.(Bildiğiniz son derece sessiz başka netbook varsa tavsiye alabilirim)