Net yavaşlama ve anormal ping sorunu (instagram)

enesa1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar abiler ben olsun babam olsun veya mısafır olsun modeme bağlandımı nette hiçbir sıkıntı olmuyor aşırı yukleme yapmadıgı surece hatta ben vıdeo ızlıyorum yıne pıng olmuyo 50 60 ms sabit kalıyor ama annem instagrama ne zaman fotograf atsa ping sana oluyor 500 600 .. 3000 i bile görmüslügüm var sadece ınstagrama fotograf attıgında oluyor bu ındırme bile yapmıyor yanı bı fotograf atmak bu kadar ping çıkarır mı var mı ayarı cos olayını denedım modem wırelles hız sınırlama yaptım yok yok sadece o telefon ve sadece fotograf yukledıgı zaman internet bile yavaşlıyor ındırme hızı 13 mbps ise 3 oluyor .....:(( bilgisi ve tecrübesi olan kardeşlerim var mıdır bı ayarı çözümü ??

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Öncelikle yardımcı olmayı çok isterim bunun için bir soru sormam gerek bu sorun anlık mı oluyor yoksa ping bir giriyor akşama kadar rahat edemiyor musunuz ?

enesa1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
anlık değilde 10 15 dk sürüyor iş bitene kadar da diyebilirim hem hız düşüyor hemde ping çıkıyor

enesa1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ve bu dediğim gibi sadece o telefonda oluyor telefona baktım antivürüs programı falan da var ama sanmam mms i etkilesin bu pingin anormal çıkma anı sadece fotografın yuklendıgı sırada oluyor fotografı cekme efektını ayarlama koyma bu zamanda mms inmiyor diyeybılırım

enesa1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
mesela az once telefona baktım wifi açık yukleme olayı daha yenı bitti indirme yok yazılım güncellemesi falan da yok sekmelerde bazı programlar açık facebook falandır ama benım pc de ındırme hızıda dustu pıng de fırladı giitm bi kapıyım dedım wıfı yı ındırme hızı tavan yaptı arttı pıng 50 ms oldu

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
mesela az once telefona baktım wifi açık yukleme olayı daha yenı bitti indirme yok yazılım güncellemesi falan da yok sekmelerde bazı programlar açık facebook falandır ama benım pc de ındırme hızıda dustu pıng de fırladı giitm bi kapıyım dedım wıfı yı ındırme hızı tavan yaptı arttı pıng 50 ms oldu
Hocam sana linkini vereceğim yerden WLAN Optimizer 0.21 Alpha isimli dosyayı indir rar'dan çıkar exe dosyasını çalıştır açılan pençerede settings kısmına gel seçili olan " Disable backgroung scan " seçeneğinin işaretini kaldırıp hemen altındaki " Enable streaming mode " seçeneğini işaretle save tuşuna bas ve bir daha fotoğraf atarak ping ölçümü yap inşallah işe yarar yardımcı olabilirsem ne mutlu bana hayırlı forumlar dilerim.

Dosya indirme linki; Downloads

enesa1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tamam kardeşim emek sarfetmen yeter de artar bile deneyeceğim bu yolu sagol.

Asura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
bende de 4 gündür csgo ve dotada hayvan gibi lag spike var neler oliy anlamadım

enesa1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kardeşim indirdim rar dan çıkardım ama uygulamaya tıklıyorum çalıştır diyorum ses seda yok başka sitelerdende denedim yok o küçük pencere açılmadı

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
kardeşim indirdim rar dan çıkardım ama uygulamaya tıklıyorum çalıştır diyorum ses seda yok başka sitelerdende denedim yok o küçük pencere açılmadı
Nasıl olmaz hocam çok küçük bir dosya ve ben şimdi denedim bende oldu bilgisayarımda çok iyi bir bilgisayar sayılmaz hani kaldırmasa dicem öyle bişey imkansız küçücük uygulama rardan çıkartmadan çalıştırmayı dene birde.

enesa1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
pc 64-bit ondan olabilir mi yani exe dosyasına tıkladım çalıştır dedım tepki alamadım benım pc le alakalı heralde halletmeye çalışıcam

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
pc 64-bit ondan olabilir mi yani exe dosyasına tıkladım çalıştır dedım tepki alamadım benım pc le alakalı heralde halletmeye çalışıcam
Hocam valla bilmiyorum bilgisayar karşımda olsa hallederimde burdan anca bu kadar yardımcı olabiliyorum bir bak halletmeye çalış açmaması çok saçma ekte paylaştığım fotoğrafa bir bak isterden ben de sorunsuz açtı çünkü.

WLAN Optimizer.png