Net Hızım Sabitleştirildi Ne Yapmam Gerekiyor?

FaTaL33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar net hızım 1 mb'ye sabitleştirildi. 8 mb'e kadar hızlı netlimitsiz kullanıyordum. şu ana kadar hiç böyle birşey olmamıştı bunu nasıl ne yolla düzelttirebilirim?

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Hocam eğer şu "adil kullanım" saçmalığına kapılmışsan, diğer aya yine daha yüksek hızla indirebilirsin. Maalesef belli bi miktarı aşınca 1mbit'e çekiyor hızı "adil" firma! :hammer:

FaTaL33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam eğer şu "adil kullanım" saçmalığına kapılmışsan, diğer aya yine daha yüksek hızla indirebilirsin. Maalesef belli bi miktarı aşınca 1mbit'e çekiyor hızı "adil" firma! :hammer:
yav kardeş herkesin hızı düşmüş bazılarınınsa anormal artmış. adil kullanımla alakası olamaz şimdiye kadar böyle bişey olmamıştı ve herkesin de ne gariptir ki aynı anda internet hızında anormal düşme ve artma olmuş. ben bu sorun için nereyi aricam ne yapcam onu sordum :)

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
yav kardeş herkesin hızı düşmüş bazılarınınsa anormal artmış. adil kullanımla alakası olamaz şimdiye kadar böyle bişey olmamıştı ve herkesin de ne gariptir ki aynı anda internet hızında anormal düşme ve artma olmuş. ben bu sorun için nereyi aricam ne yapcam onu sordum :)

Peki hocam, yanlış anlamışım; kusura bakma.
Açıkçası Müşteri Hizmetleri'ni arayıp arıza raporu bırakabilirsin, takibini sağlayıp çözülmesini sağlayabilirsin. Ancak belli başlı (belki ellerinde olmayan) sebeplerden ötürü zorluk çıkarabilirler. Ben de geçenlerde yaşamıştım ancak kısa sürdü. Umarım kısa sürede seninki de düzelir. Kolay gelsin.

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Peki ne kadardı hızın ?

FaTaL33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki hocam, yanlış anlamışım; kusura bakma.
Açıkçası Müşteri Hizmetleri'ni arayıp arıza raporu bırakabilirsin, takibini sağlayıp çözülmesini sağlayabilirsin. Ancak belli başlı (belki ellerinde olmayan) sebeplerden ötürü zorluk çıkarabilirler. Ben de geçenlerde yaşamıştım ancak kısa sürdü. Umarım kısa sürede seninki de düzelir. Kolay gelsin.
pc'yi formatlattırmıştım formattan 1 gün sonra net gitti ttnet arızayı aradım ertesi gün eleman gönderdiler kabloda sorun varmış eski telefon kablosundan yama yaptılar net düzeldi ancak hızı düştü işte. nese benim için tek yol ttneti aramak heralde teşekkürler :)

Peki ne kadardı hızın ?
en az 6 mb hızım vardı. premiumla en az 6 mb genelde 7 mb hızla indiriyordum şuan 1-2 mb hız var ve premiumla 2-2.5 mb hızla indiriyorum... 8 mb'ye kadar netlimitsiz paket

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
hemen ttnetdestek@ttnet.com.tr adresine şikayetini bildiren bir mail at ve durumunu anlat. ama şöyle de " yok hızınız desteklemiyordur ancak bunu destekliyordur diye saçma şeyler söylemeyin bana" diye şeklinde yaz. yarın mutlaka ararlar seni..

iki gün öncede bende aynı şekilde hız düşüklüğü oldu ve sana söylediğim yolu izledim. bugün aradılar ve sorunum çözüldü. 8137 kbps download hızına kavuştum yine. ist-ank. arası bir çalışmamı ne varmış ondan dolayı imiş sorun.

FaTaL33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hemen ttnetdestek@ttnet.com.tr adresine şikayetini bildiren bir mail at ve durumunu anlat. ama şöyle de " yok hızınız desteklemiyordur ancak bunu destekliyordur diye saçma şeyler söylemeyin bana" diye şeklinde yaz. yarın mutlaka ararlar seni..

iki gün öncede bende aynı şekilde hız düşüklüğü oldu ve sana söylediğim yolu izledim. bugün aradılar ve sorunum çözüldü. 8137 kbps download hızına kavuştum yine. ist-ank. arası bir çalışmamı ne varmış ondan dolayı imiş sorun.
tamam teşekkürler peki bilgi olarak tel no ve adsl no mu yazcam? bu yeterli mi?

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Ben adsl no yazmadım ama numaramı verdim. sen ikisinide yaz.