Net Framework Yüklenemiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan linolida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

linolida

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Net framework yüklenemiyor yüklenecekken geri alıyor yüklemeyi windows update feln demeyin kaç kez denedim gerekli sürüm net framework 4
işletim sistemim win7

linolida

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Adsız.png

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Windowsu tekrar kurabilirsiniz. Tüm dosyaları silip en azından temiz bir windows olur.

MVNLY

Asistan
Reaksiyon puanı
207
Net framework yüklenemiyor yüklenecekken geri alıyor yüklemeyi windows update feln demeyin kaç kez denedim gerekli sürüm net framework 4
işletim sistemim win7
Ben bilgisayarım kasmasın diye görev yöneticisindeki arkaplan işlemlerinin hepsini kapatıyordum bu yüzden bende bunun aynısını yaşadım eğer sen de arkaplan işlemlerini siliyorsan bilgisayarı yeniden başlat hiçbirşeyi ellemedek direkt yüklemeyi başlat :)

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
953
Başlattan bilgisayarıma sağ tıklayıp ekran görüntüsü atarmısın? ayrıca windows crack mi?

linolida

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19

Başlattan bilgisayarıma sağ tıklayıp ekran görüntüsü atarmısın? ayrıca windows crack mi?
windows crack değil herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adsız.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bilgisayarım kasmasın diye görev yöneticisindeki arkaplan işlemlerinin hepsini kapatıyordum bu yüzden bende bunun aynısını yaşadım eğer sen de arkaplan işlemlerini siliyorsan bilgisayarı yeniden başlat hiçbirşeyi ellemedek direkt yüklemeyi başlat :)
bu sorun için 4-5 gündür uğraşıyorum kaç kez yeniden başlattım