Nereye Şikayet Etmeliyim

mmtself

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vodafone abonesiyim. Turkcell pahalı diye kaçtık şimdi Vodafone geçiriyor
29+1TL ye 500+500dk heryöne kanuşma hakkım var.
ilk başta faturamı geçiş işleminden 4 gün öncesinden başlattılar ve 15 şubatta bitiyordu. ve 19TL idi
ilk başta önemsemediler bende bunun için btk ya şikayet edince tekrar aradılar
25 Ocak - 15 Şubat arası fatura çıkaracaklarını ancak 22 günlük değil 18 günlük fatura çıkaracaklarını söylediler.
19TL lik fatura çıkınca herşey normal geldi
ama 17 şubat oldu fatura henüz çıkmamış ve güncel faturam 32TL olmuş. internet kapalı. sms atmadım. 444 lü bi numara da aramadım
BTK ya en başta şikayet ettim ama sahte evrak düzenlenip gönderiliyor. irtibat numarasını ilk görüyorum. konyada olduğum halde adresimi adana yazmışlar
BTK da bu kağıt parçalarını kabul etmiş
ben vodafone dan çıkıp tekrar turkcell e geçmek istiyorum. vodafone ne ev de ne işte çekmiyor. biri bi akıl verebilir mi :S

hediye 500dk da parça parça gönderiliyor. bunun hakkında sözleşme de hiç bir yazı yoktu. internetteki sözleşmeyle bizim imzaladığımız sözleşme farklı farklı

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Elinde belge ve delil varsa oturduğun bölgedeki tuketiçi haklar mahkemesine baş vur gereğini yapacaklar...

mmtself

Asistan
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler. onlarda faturaları istiyor. ikisinde de fatura gelmesini bekleyeceğiz artık

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
:blink:AVEA DAN eşim ve ben VODAFONA geçtim şimdilik memnunum ama AVEA beni kazıklamaya devam ediyor 24 mayıs sabah 07.30 da vodafona geçtim AVEA 22 mayıs-22 haziran dönemi için 38lira 50 kuruş fatura gönderdi ben bu sürede sadece 1 gün AVEADA kalmış görünüyorken bu yapılan soygun değilmi bir güne tam aylık fatura isyan ediyorum resmewn AVEA nın yaptığı soygun 2 telefona 77 lira haksız fatura gönderdiler

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
ya faturalı da çakmayan yok avea da çakar vodafone de çakar turkcell de çakar

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Elinde belge ve delil varsa oturduğun bölgedeki tuketiçi haklar mahkemesine baş vur gereğini yapacaklar...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaş yokmu-şu bankaları telefor şirketlerini denetleyen birileri- vatandaşın cebinden ellerini çeksinler artık

mondal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Büyük balık küçük balık olayı :dirol:

Tagedhon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım elinde olan faturalarla birlikte tüketici hakları mahkemesine başvur.Tüketici hakları ile kurtulursun içini rahat tut.