Neresinde Hata Var?

Bu konuyu okuyanlar

Camroku

Profesör
Katılım
26 Mar 2020
Mesajlar
3,923
Reaksiyon puanı
4,451
Puanları
113
Yaş
13
Buton İle Led Yakmaya Çalışıyorum;
C#:
void setup() {

  pinMode(8, INPUT);
  pinMode(10, OUTPUT);
}

void loop() {

  if( digitalRead(8) == 1)
  digitalWrite(10, HIGH);
  else
  digitalWrite(10, LOW);
}
Devre de Aşağıdakinin Aynısı;
1592339626389.png


Eğer Gerekliyse Kendim Fotoğraf Çekip Atabilirim.
Butona Bastığımda Led Yanmıyor. Kodu da Yükledim. Neden Olmuyor Bilen Söyleyebilir mi?

Edit: Lede Giden Bi Jumper (ben kablo demeyi seviym) Çok Aşağı Gitmiş, Temassızlık Oluyormuş. Temassızlık Olduğunu Elimi Değdirdiğimde Yanmasından Anladım.
 
Son düzenleyen moderatör:

FatabeyTheBest

Doçent
Katılım
30 Nis 2020
Mesajlar
860
Reaksiyon puanı
541
Puanları
93
Yaş
19
Buton İle Led Yakmaya Çalışıyorum;
C#:
void setup() {

  pinMode(8, INPUT);
  pinMode(10, OUTPUT);
}

void loop() {

  if( digitalRead(8) == 1)
  digitalWrite(10, HIGH);
  else
  digitalWrite(10, LOW);
}
Devre de Aşağıdakinin Aynısı;
Ekli dosyayı görüntüle 104779

Eğer Gerekliyse Kendim Fotoğraf Çekip Atabilirim.
Butona Bastığımda Led Yanmıyor. Kodu da Yükledim. Neden Olmuyor Bilen Söyleyebilir mi?

Edit: Lede Giden Bi Jumper (ben kablo demeyi seviym) Çok Aşağı Gitmiş, Temassızlık Oluyormuş. Temassızlık Olduğunu Elimi Değdirdiğimde Yanmasından Anladım.
Temassızlığı eliyle kontrol etmeyen de ne bileyim yani hocam :D
 

Son mesajlar

Üst