- Reaksiyon puanı
- 4,598
Robotik Kodlamaya Başlamak İstiyorum Nerden Başlamalıyım? (zaten başlamak istiyordum bu kategori iyi oldu
)

Arduino kitabı ve seti alarak başlayabilirsiniz.Robotik Kodlamaya Başlamak İstiyorum Nerden Başlamalıyım? (zaten başlamak istiyordum bu kategori iyi oldu)
Hocam Oradan Daha Ucuz Yer Var mıdır? Kendim Gidip Alabileceğim Biryer Var mıdır? Belki Bir Hafta İçinde Alırım Ama Ucuz Olması Gerek Babam ReddedebilirBaşlangıç seti olarak bunu öneririm:
![]()
Arduino Uno Başlangıç Seti (Klon) (EKitap ve Videolu) Satın Al | Robotistan
Arduino Uno Başlangıç Seti (Klon) (EKitap ve Videolu) en uygun fiyatla Robotistan'da! Aynı gün kargo ve taksit avantajlarıyla hemen sipariş verin!www.robotistan.com
Hocam Hepsiburada'dan Bir Tane R3 Başlangıç Seti Bulup Aldık Pazartesi Kargoya Verilecek. E Sizde Öğrenmeme Yardım Edersiniz ArtıkArduino kitabı ve seti alarak başlayabilirsiniz.
Kitap olarak bunu öneririm:
Arduino Projelerle Sıfırdan Uzmanlığa - Gökhan Su Kitabı ve Fiyatı
Arduino Projelerle Sıfırdan Uzmanlığa - Gökhan Su kitabı en iyi fiyatla burada! Tıkla, Arduino Projelerle Sıfırdan Uzmanlığa - Gökhan Su eserini hızlı ve kolay bir şekilde satın al.www.hepsiburada.com
Başlangıç seti olarak bunu öneririm:
![]()
Arduino Uno Başlangıç Seti (Klon) (EKitap ve Videolu) Satın Al | Robotistan
Arduino Uno Başlangıç Seti (Klon) (EKitap ve Videolu) en uygun fiyatla Robotistan'da! Aynı gün kargo ve taksit avantajlarıyla hemen sipariş verin!www.robotistan.com
İlerledikçe setini daha da büyütebilirsin.
Tabiki ederimHocam Oradan Daha Ucuz Yer Var mıdır? Kendim Gidip Alabileceğim Biryer Var mıdır? Belki Bir Hafta İçinde Alırım Ama Ucuz Olması Gerek Babam Reddedebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Hepsiburada'dan Bir Tane R3 Başlangıç Seti Bulup Aldık Pazartesi Kargoya Verilecek. E Sizde Öğrenmeme Yardım Edersiniz Artık![]()
2 Side iyi kanallar
bilgisayar arduinoyu algılamıyo diye işletim sistemi değiştirdim. STONKS2 Side iyi kanallar
bende başlamak istiyorum aklımdaydı ancak siz benden önce davranıp konuyu açmışsınızRobotik Kodlamaya Başlamak İstiyorum Nerden Başlamalıyım? (zaten başlamak istiyordum bu kategori iyi oldu)
hocam işletim sisteminiz neydi??bilgisayar arduinoyu algılamıyo diye işletim sistemi değiştirdim. STONKS
Sen 200 kere işletim sistemi değiştirmiş dindir sizin evde 30-40 tane formata hazır USB mi varbilgisayar arduinoyu algılamıyo diye işletim sistemi değiştirdim. STONKS
2 tane var sürekli biçimlendirip biçimlendirip yüklüyomSen 200 kere işletim sistemi değiştirmiş dindir sizin evde 30-40 tane formata hazır USB mi var
Sırasıyla;bende başlamak istiyorum aklımdaydı ancak siz benden önce davranıp konuyu açmışsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam işletim sisteminiz neydi??
win 10 destekliyor değil mi evde win10 kullanıyorum2 tane var sürekli biçimlendirip biçimlendirip yüklüyom
Sırasıyla;
Win7>Kali Linux> Kubuntu> Win7> Şimdi de Win8.1 Herhalde Yarın Win10 Geçerim(bu arada bu 2 haftalık bi çizelge.)
bilmiyorumwin 10 destekliyor değil mi evde win10 kullanıyorum
Hocam Ben Win7 Kullanıyorum İşletim Sistemi Değiştirmek İstiyorum Win8 mi Geçeyim Win10 mu?bilmiyorum![]()
8.1Hocam Ben Win7 Kullanıyorum İşletim Sistemi Değiştirmek İstiyorum Win8 mi Geçeyim Win10 mu?
Tamam Hocam Direkt iso'yu Yazdırıp Geçicem Demi?8.1Tam Ortası.
Hayır İndirdiğinde USB'ye Direkt At İçinde setup.exe Olacak Onu Aç Yüklenme Ekranından Sonra Serial Sorcak Serial Yazıcaksın İndireceksin. Ha Bu Arada Unutma 8 ve 8.1'de Normal Sol Alttan Kutu Çıkmıyor BÜTÜN EKRAN KUTU OLUYORTamam Hocam Direkt iso'yu Yazdırıp Geçicem Demi?
Tamam Hocam Sağolun İndiriyorum Şimdi.Hayır İndirdiğinde USB'ye Direkt At İçinde setup.exe Olacak Onu Aç Yüklenme Ekranından Sonra Serial Sorcak Serial Yazıcaksın İndireceksin. Ha Bu Arada Unutma 8 ve 8.1'de Normal Sol Alttan Kutu Çıkmıyor BÜTÜN EKRAN KUTU OLUYOR![]()