Need For Speed Undergraun 2 Beraber Oynama

Alican Doğu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Ben arkadaşımla Bu Need Fr Speed Undergraund 2 Oyununu Beraber Oynamak İstiyoruz.Bu Mümkünmüdür Mümkünse Nasıl Yapabilirim.:clover:

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Hamachi ile oynayabilirsiniz..

Program türkce ve kullanimi oldukca basit...

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=logmein-hamachi&lid=2683

---------- saat 19:32 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:24 eklenmişti ----------

Hamachi Kurulumu

Nedir ?

Hamachi : İnternet üzerinden en az 2 PC arasına LAN/Network ağı kurmaya yarayan programdır.Birden fazla bağlantı yapabileceğiniz bu programı daha yakından inceleyip adım adım kurulumunu görelim.

Ne Yapabilirim ?

Bu program aracılığı ile karşı taraftaki bilgisayar ile arasında LAN/Network bağlantısı kurmuş oluyorsunuz yani LAN/Networks aracılığı ile ne yapılıyorsa böylece Ethernet Kartı gerekmedem Ağı kurmuş oluyorsunuz.

Kurulum !

1- İlk önce 628 KB boyutunda olan Hamachi Programımızı İndiriyoruz Bu programı Buradan İndirebilirsiniz

2- Sonra ise programımızın kurulum dosyasını açıp çalıştırıyoruz.Aşağıdaki gibi bir pencere ekrana gelecektir.

3- Bu pencereden (Next) Kutucuğuna basıp devam ediyoruz.
4- Sonra çıkan pencerede "I Accept the Agreement" olanı işaretleyip devam ediyoruz.
5- Sonra ise programın kurulacağı dizini seçip devam ediyoruz
6- Karşımıza yeni bir ekran gelecektir bundan sonrasını kendi yapacaktır ve program bilgisayara kurulacaktır.

Ağ Kurma !

Programımızı kurduktan sonra programı açıp kendimize bir isim(nick) seçmemiz gerekiyor Nick'imizi seçtikten sonra Sağ Alt köşede üçgen şekli göreceksiniz bu şekile tıkladıktan sonra karşınıza küçük bir menü açılacaktır buradan "Create new network" olanı seçiniz.

Burada da karşımıza bir menu daha çıkıyor ve biz bu menude ki zorunlu alanları dolduruyoruz 1.Alana Ağımızın adını 2. Alana ise Ağımızın Şifresini yazıyoruz.

Buraya tıkladıktan sonra karşımıza yeniden ufak bir pencere daha gelecektir.Buradan bağlanmak istediğimiz bilgisayardaki yazılan Ağ adı ve Şifreyi giriyoruz ve böylece bağlanmış oluyoruz.Ve Böylece karşı bilgisayar ile aramızda bir LAN/Network Ağı kurmuş bulunuyoruz.

-------------------------------------------------------------------------
II.Anlatım

Hamachi nedir?
Bu program sayesinde internet üzerinden arkadaşlarınızla oynamak istediğiniz multiplayer oyunları sanki hepiniz bir internet cafedeymiş gibi kolayca oynamanızı sağlayan çok kullanışlı ve basit bir program. Bu programla bir grup oluşturuyorsunuz (max 16 kişi) o grupta siz yada başka biri oyunu kuruyor ve diğerleri oyunlardaki Play on LAN seçeneği ile oyuna katılıyorlar.
Ayrıca bu program üzerinden mesajlaşma ve dosya paylaşımıda yapabilirsiniz.

Bu ufak programın içinde anında mesajlaşma hizmeti de bulunmaktadır. Bilgisayarınıza yeni bir ağ kurar Türk Telekomun ücretli olarak verdiği Statik IP yerine bu programı kullanarak statik bir IP'ye sahip olmuş olursunuz.

KAYNAK

Alican Doğu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hamachi ile oynayabilirsiniz..

Program türkce ve kullanimi oldukca basit...

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=logmein-hamachi&lid=2683

---------- saat 19:32 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:24 eklenmişti ----------

Hamachi Kurulumu

Nedir ?

Hamachi : İnternet üzerinden en az 2 PC arasına LAN/Network ağı kurmaya yarayan programdır.Birden fazla bağlantı yapabileceğiniz bu programı daha yakından inceleyip adım adım kurulumunu görelim.

Ne Yapabilirim ?

Bu program aracılığı ile karşı taraftaki bilgisayar ile arasında LAN/Network bağlantısı kurmuş oluyorsunuz yani LAN/Networks aracılığı ile ne yapılıyorsa böylece Ethernet Kartı gerekmedem Ağı kurmuş oluyorsunuz.

Kurulum !

1- İlk önce 628 KB boyutunda olan Hamachi Programımızı İndiriyoruz Bu programı Buradan İndirebilirsiniz

2- Sonra ise programımızın kurulum dosyasını açıp çalıştırıyoruz.Aşağıdaki gibi bir pencere ekrana gelecektir.

3- Bu pencereden (Next) Kutucuğuna basıp devam ediyoruz.
4- Sonra çıkan pencerede "I Accept the Agreement" olanı işaretleyip devam ediyoruz.
5- Sonra ise programın kurulacağı dizini seçip devam ediyoruz
6- Karşımıza yeni bir ekran gelecektir bundan sonrasını kendi yapacaktır ve program bilgisayara kurulacaktır.

Ağ Kurma !

Programımızı kurduktan sonra programı açıp kendimize bir isim(nick) seçmemiz gerekiyor Nick'imizi seçtikten sonra Sağ Alt köşede üçgen şekli göreceksiniz bu şekile tıkladıktan sonra karşınıza küçük bir menü açılacaktır buradan "Create new network" olanı seçiniz.

Burada da karşımıza bir menu daha çıkıyor ve biz bu menude ki zorunlu alanları dolduruyoruz 1.Alana Ağımızın adını 2. Alana ise Ağımızın Şifresini yazıyoruz.

Buraya tıkladıktan sonra karşımıza yeniden ufak bir pencere daha gelecektir.Buradan bağlanmak istediğimiz bilgisayardaki yazılan Ağ adı ve Şifreyi giriyoruz ve böylece bağlanmış oluyoruz.Ve Böylece karşı bilgisayar ile aramızda bir LAN/Network Ağı kurmuş bulunuyoruz.

-------------------------------------------------------------------------
II.Anlatım

Hamachi nedir?
Bu program sayesinde internet üzerinden arkadaşlarınızla oynamak istediğiniz multiplayer oyunları sanki hepiniz bir internet cafedeymiş gibi kolayca oynamanızı sağlayan çok kullanışlı ve basit bir program. Bu programla bir grup oluşturuyorsunuz (max 16 kişi) o grupta siz yada başka biri oyunu kuruyor ve diğerleri oyunlardaki Play on LAN seçeneği ile oyuna katılıyorlar.
Ayrıca bu program üzerinden mesajlaşma ve dosya paylaşımıda yapabilirsiniz.

Bu ufak programın içinde anında mesajlaşma hizmeti de bulunmaktadır. Bilgisayarınıza yeni bir ağ kurar Türk Telekomun ücretli olarak verdiği Statik IP yerine bu programı kullanarak statik bir IP'ye sahip olmuş olursunuz.

KAYNAK

Ben Bunu Windows 7 de denedim Olmuyo Hata verio.Oyunum Full Resimli Anlatım Yapabilirmisiniz Zahmet olmassa Windows 7 de Nasıl Yapıcam

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Hamachi Kurulum

Setup'ı açın ve işlem bitince İLERİ'ye tıklayın
htriniz7.jpg

"Sözleşmeyi Kabul Ediyorum" Kutusunu doldurup İLERİ deyin

htrin2xi5.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

"Program Dosyaları İçin Klasör" kısmına programın kurulmasını istediğiniz dizini yazın.

"Başlat Menüsü Grubu" kısmına Hamachi'nin Başlat'ta görünmesini istediğiniz klasörü yazın

"Windows'u açtığım zaman Hamachi'yi otomatik olarak başlat" kutusunu işaretlerseniz PC'yi açtığınızda Hamachi'de otomatik olarak açılır.

"Masaüstünde kısayol oluştur" kutusunu işaretlerseniz kurulum tamamlanınca Masaüstünde Hamachi programının kısayolunu görebilirsiniz.

Bunları Ayarlayıp İleri Deyin

htrin3ji6.jpg

Bu işlemler bitince sürekli ileri deyin.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu ekrana gelince YÜKLE deyin;

htrin4gr3.jpg

Hepsinin karşısında "ok" çıktığına emin olup İLERİ deyin

htrin5qa0.jpg

Hamachi Başarıyla Yüklenmiştir."Hamachi'yi Çalıştır" kutusu aktif olursa "Son" dediğinizde Hamachi programı açılır.

htrin6se2.jpg

Hamachi ‘yi Ayarlamak

Kurulum bittiğine göre artık ayarlara geçebiliriz.

hamachi_installed1.png

Hamachi sistemimize kurulduktan sonra bizi ilk karşılayan bu ekranda yazanları okumamız gerek.Bu sayede Hamachi’nin işlevleri hakkında bilgi edinebiliriz.

hamachi_installed2.png

hamachi_installed3.png

Artık okuduğumuza göre Hamachi’yi aktif hale getirebiliriz. Yalnız bu esnada sorun yaşamamak için Firewall’umuzu ya devre dışı bırakmalıyız yada Hamachi’ye izin veren bir kural oluşturmalıyız. Bundan sonra, ok ile belirtilen düğmeye tıklayarak Hamachi’yi aktif hale getirebiliriz.

hamachi_installed4.png

Aktif olmak için ilk başta Network’de görünecek olan ismimizi belirliyoruz. Ardından Hamachi sunuculara bağlanıyor ve size özel, eşsiz bir IP numarasını size atıyor.

hamachi_installed5.png

Sonraki tuşuyla devam ediyoruz.
hamachi_installed6.png

Bundan sonra Hamachi bizden katılmak istediğim ağı ayarlamamızı istiyor, lakin şu an henüz acemi olduğumuzdan yahut her hangi bir ağ’dan bihaber olduğumuzdan ben hakkımı Yeni ağ oluştur seçeneğini kullanmaktan yana kullanıyorum.

hamachi_installed7.png

Bu aşamada seçeceğimiz ad ve kodu önemli. Bunları bir yere not edelim, çünkü ağımıza katılmak isteyenlere bu bilgileri vereceğiz. Unutmadan, bu aşamada büyük/küçük harf kullanımı fark etmektedir. Seçiyoruz seçmesine, lakin benim bu örnekte denediğim The Castle adı ve alternatif olarak denediğim diğer isimler daha önceden alınmış olduğu için ağ’ıma isim olarak sonunda Sıpa şifre olaraksa 11‘i seçiyorum.

hamachi_installed8.png

Artık Hamachi kurulmuş ve çalışır durumda. Bağlantı durumumuzu sistem sekmesinde bulunan simgeden anlayabiliriz.
hamachi_icon.png

Eğer simge örnekteki gibi yeşil yanıyorsa sorunsuzca bağlandınız demektirHamachi Nedir? Oyunlarda Ne İşe Yarar yok eğer sarı ise bağlantınızda bir problem vardır. Gri renk ise henüz bağlanmadığınızı ifade eder.
Bu aşamadan sonra tek yapmanız gereken bir arkadaşınızı hamachi kurmaya davet edip kurulumdan sonra istediğiniz bir oyunu; ben arkadaşlarla Warcraft oynamayı tercih ettimHamachi Nedir? Oyunlarda Ne İşe Yarar oynamak yahut zevkinize göre bir şey yapmak olacaktır.
AyrıcaHamachi Nedir? Oyunlarda Ne İşe Yarar Tercihler kısmına girerek programı kendinize göre biraz ayarlayabilirsiniz.
Hepsi bu kadar!
KAYNAK

Ayni sekil de windows 7 de kurabilirsin.
Yine hata verirse programi yönetici olarak calistirirsin..