Alican Doğu
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlar Ben arkadaşımla Bu Need Fr Speed Undergraund 2 Oyununu Beraber Oynamak İstiyoruz.Bu Mümkünmüdür Mümkünse Nasıl Yapabilirim.:clover:
Hamachi ile oynayabilirsiniz..
Program türkce ve kullanimi oldukca basit...
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=logmein-hamachi&lid=2683
---------- saat 19:32 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:24 eklenmişti ----------
Hamachi Kurulumu
Nedir ?
Hamachi : İnternet üzerinden en az 2 PC arasına LAN/Network ağı kurmaya yarayan programdır.Birden fazla bağlantı yapabileceğiniz bu programı daha yakından inceleyip adım adım kurulumunu görelim.
Ne Yapabilirim ?
Bu program aracılığı ile karşı taraftaki bilgisayar ile arasında LAN/Network bağlantısı kurmuş oluyorsunuz yani LAN/Networks aracılığı ile ne yapılıyorsa böylece Ethernet Kartı gerekmedem Ağı kurmuş oluyorsunuz.
Kurulum !
1- İlk önce 628 KB boyutunda olan Hamachi Programımızı İndiriyoruz Bu programı Buradan İndirebilirsiniz
2- Sonra ise programımızın kurulum dosyasını açıp çalıştırıyoruz.Aşağıdaki gibi bir pencere ekrana gelecektir.
3- Bu pencereden (Next) Kutucuğuna basıp devam ediyoruz.
4- Sonra çıkan pencerede "I Accept the Agreement" olanı işaretleyip devam ediyoruz.
5- Sonra ise programın kurulacağı dizini seçip devam ediyoruz
6- Karşımıza yeni bir ekran gelecektir bundan sonrasını kendi yapacaktır ve program bilgisayara kurulacaktır.
Ağ Kurma !
Programımızı kurduktan sonra programı açıp kendimize bir isim(nick) seçmemiz gerekiyor Nick'imizi seçtikten sonra Sağ Alt köşede üçgen şekli göreceksiniz bu şekile tıkladıktan sonra karşınıza küçük bir menü açılacaktır buradan "Create new network" olanı seçiniz.
Burada da karşımıza bir menu daha çıkıyor ve biz bu menude ki zorunlu alanları dolduruyoruz 1.Alana Ağımızın adını 2. Alana ise Ağımızın Şifresini yazıyoruz.
Buraya tıkladıktan sonra karşımıza yeniden ufak bir pencere daha gelecektir.Buradan bağlanmak istediğimiz bilgisayardaki yazılan Ağ adı ve Şifreyi giriyoruz ve böylece bağlanmış oluyoruz.Ve Böylece karşı bilgisayar ile aramızda bir LAN/Network Ağı kurmuş bulunuyoruz.
-------------------------------------------------------------------------
II.Anlatım
Hamachi nedir?
Bu program sayesinde internet üzerinden arkadaşlarınızla oynamak istediğiniz multiplayer oyunları sanki hepiniz bir internet cafedeymiş gibi kolayca oynamanızı sağlayan çok kullanışlı ve basit bir program. Bu programla bir grup oluşturuyorsunuz (max 16 kişi) o grupta siz yada başka biri oyunu kuruyor ve diğerleri oyunlardaki Play on LAN seçeneği ile oyuna katılıyorlar.
Ayrıca bu program üzerinden mesajlaşma ve dosya paylaşımıda yapabilirsiniz.
Bu ufak programın içinde anında mesajlaşma hizmeti de bulunmaktadır. Bilgisayarınıza yeni bir ağ kurar Türk Telekomun ücretli olarak verdiği Statik IP yerine bu programı kullanarak statik bir IP'ye sahip olmuş olursunuz.
KAYNAK