Need for Speed: Shift'in Resmi Çıkış Tarihi Açıklandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rapchy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
logoxcn.gif

Electronic Arts yaptığı açıklama ile Slightly Mad Studios tarafından PS3, Xbox 360, PSP ve PC geliştirilen yarış oyunu Need for Speed: Shift'in resmi çıkış tarihini açıkladı. Seriyi Black Box'tan devrelan Slightly Mad Studios ekibi, GT Legends ve GTR 2 gibi simülasyon oyunlarını yapan insanların bir araya gelmesinden oluşan bir firma olmasıyla dikkat çekiyor.

Yüksek performanslı araçları bünyesinde barındıracak olan Need for Speed: Shift çok gerçekçi bir oynanış sunacak ve oyunda bulunan tüm arabaların kokpitleri de olacak, yani uzun bir süreden sonra bir Need for Speed oyununu kokpit kamerasından da oynayabileceğiz. Tüm bunların yanında gerçekçi bir hasar modellemesine de sahip olacak olan oyun Avrupa'da 17 Eylül 2009 tarihinde, Kuzey Amerika'da ise 22 Eylül 2009 tarihinde piyasaya sürülecek.

www.gametrailers.com/player/47023.html
Kaynak

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
EA'YI seviyorum hele bu oyunu silerken bize

NFS SHİFT DELETE
YES or NO diye bir soru sorsa delete de silmek demek değil mi?

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Muhtesem ya acaba benim pc kaldirirmi? sistem gereksinimleri belli oldumu acaba?

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Sistem gereksinimleri henüz belli değil

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sistem gereksinimleri 3 GHz işlemci,4 GB ram,1 GB ekran kartı falan olur herhalde :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Büyük ihtimalle ona yakın bir sistem ister :D

vuslat_____

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu seferki baya güsel olacağa benzio ama sistem gereksinimleri de bayağı bi zorlar biz heralde :( ....

openline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu oyunu ya da oyunları artık ps3 xbox ta oynayacaksınız pc nin devri bitti artık. Hiç zevk vermiyor pc de oynamak.

vuslat_____

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sistem gereksinimleri 3 GHz işlemci,4 GB ram,1 GB ekran kartı falan olur herhalde :D
bu biraz abartı olmuş ama minimum: 3ghz işlemci, 2gb ram, 512 mb ekran kartı olur die tahmin ediyom ... yani Grid bile o kadar değildi. ama benim bilgisayarı mütiş kasıyor. EA o kadar kasıntı oyunlar yapmıyo...

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Ben 8800 GT 512 MB ve 2 GB 800 Mhz RAM ile Undercover'ı yüksek grafikte oynayamıyorsam, bu oyun herhalde 3.000-4.000 TL arası bir makine ister.

Gittikçe yolundan ve zıvanadan şaşıyor bilgisayar piyasası. Bu gidiş gidiş değil. Bu tür oyunların yüksek kapasite istemesi gayet normal; sorun bu yüksek kapasiteleri makinelerin bir kenara itilip sürekli birbirinden düşük özelliklerde donanımlar çıkarılarak az sayıdaki yüksek kapasiteli donanıma uçuk rakamlar istenmesi. (Ki ben bu donanımı geçen sene "en hızlı" şekilde kurmuştum, şimdi Undercover'ı oynatnatmıyorsa, Shift'i hiç oynatamaz.)

Her zaman da "yüksek maliyet" yalanı uydurulur. Birader, HD 3850 ekran kartını üretiyorsun, aynı donanımla sadece saat farkıyla oynayıp bir iki revizyon yapıyorsun nasıl maliyet iki katına çıkıyor? Aynı fabrikada seri üretilmese, el tapımı filan olsa "belki bir ihtimal yüksek maliyetli olabilir" diyeceğim de.. :)

Kahrolsun kapitalizm. :P

Oyun çok güzele benziyor, biraz Rally'e biraz da simülasyona benzemiş ama umarım sadece bu kadarla sınırlı değildir. Çünkü o zaman arcade felsefesinden ayrılmış olacak ve klasik bir Rallay track sistemine çevrilecek. (Görünüşe göre video'da sadece buna benzer şeyler üzerinde durulmuiş. Sadece kokpit.)