Need for Speed: Shift Ön İnceleme

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Yarış oyunu dendi mi akla ilk gelen isimlerden olan Need for Speed serisi, son yıllarda hız kesmiş olmasına karşın, sıradaki oyunlar ile yeniden gaza yüklenmek niyetinde.

Şüphe yok ki 2008'de satışa sunulan Need for Speed: Undercover tam bir hayal kırıklığıydı. Dünya ortalaması 60 puan olan yapım, serinin belki de en zayıf üyesiydi. 10 yıldan fazladır süregelen yarış oyununun bu kadar yerlerde süründürülmesi, kullanıcılar kadar yapımcıların da hoşuna gitmemiş olmalı ki, EA bu yıl seride köklü değişime gitti.

screen01251979036.jpg

Evvela Need for Speed (NFS) başlığını, yalnızca PC için yılın son çeyreğinde satışa sunulacak olan NFS: World Online, sadece Wii için bu yaz sonu piyasaya çıkması planlanan NFS: Nitro ve yeni nesil konsollarla beraber PC'ye de çıkacak olan NFS: Shift olarak üçe ayıran EA, bu sıradışı hamlesiyle fan'ları bir hayli şaşırttı. Peki bu üç yapım arasında, bildiğimiz serinin devamı hangisi? Bu sorunun cevabı kesin ve net; Need for Speed: Shift.

screen2_large1251978685.jpg

::
Yaklaşık 15 gün sonra satışa sunulacak olan NFS: Shift ile ilgili düşüncelerinizi bizimle paylaşın.

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Hernekadar bu oyundan umutlu olsamda cok fazla tutulacagını sanmıyorum.

Bu oyundan sonra Most Wanted'ın aynını yapmamalılar yoksa NFS yavaş yavaş kendini bitirecek.Oyunu geliştirmelerine bile gerek yok aynı grafikler üzerine yeni bir konu eklesinler Most Wanted 2 diye sürsünler piyasada herkes mutlu olsun. 3 defa bitirdim hala kurup oynayasım var.

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Tamamen saçmalık artık kime kendilerini ispat etmeye çalışıyorlarsa anlamış degilim..

Nfs serilerine biz sokak yarışı olarak başladık öylede devam etmeli..

DogukanDogu

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Güzel olacak, NFS Serisini her zaman sevmişimdir.Bir de DEMO yayınlasalar, demo yayınlamamak artık moda oldu.Oyunu denemeden nasıl alacaz? :)

ubarmen20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BU oyun bence deneme amaçlı yapılmış baktılar undercover birşeyler kazandırmadı. oyunu değiştirelim dediler ne saçma bir oyunyaaa driftler draglar kanyon yarısları 100 ft ler gitmiş pistte yarıs gelmıs tutmaz bu oyun hata yaptıklarını anlarlar :D

sahynn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence NFS caktırmadan Gran Tourismo çizgisine kayıyor. PC'de GT olmadıgına göre ben bu haberi sevinçle karsılıyormm :) GT kadar iyi olmasını beklemesemde, yakın olacagını tahmın edıyorum..