Alacakmısın?Oyun 17 Mart'ta cikacak.
2025 mi bekliyordun yoksa ?
Saolasın bi kaç yorumu takip ettim resmi sayfadan 15 inde americada çıkıcaksade yazılmış ama şuan play storeda oyun çıktı olarak görünüyor tam anlam veremedim ama bi alalım bakalım nolcakOyun 17 Mart'ta cikacak.
2016 bekliyordum.2025 mi bekliyordun yoksa ?
malesef 2016 da çıktı diye 2016 yapılmıyo ismi hayal kırıklığına uğradığın için EA'ya şikayette bulunabilirsin ha bide E3 olarakta geçiyor oyunun adı onuda bi soruver sana zahmet ben ondaki ironiyi anlayamadım2016 bekliyordum.
2016 bekliyordum.
Alacakmısın?
Zaten PC için alma sen. Aman sakın birlikte oynarız falan.PC sürümü 2016'ya ertelenmisti hocam.
PS4'de indirime girince almayi düsünüyorum.
Zaten PC için alma sen. Aman sakın birlikte oynarız falan.
Origin...Steam sürümü yok oyunun benim ne sucum var
Origin...
Kinguin veya G2A dan alın. 120 tl.Bilgisayar için olanını nereden temin etmek daha mantıklı ? Aral'da 216 liraya inmiş :/ alınır mı? Origin mi daha mantıklı oradan da hiç hoşlanmıyorum.
Sorun yaşar mıyım?Kinguin veya G2A dan alın. 120 tl.
Sorun yaşar mıyım?
Çok teşekkürler, ben o zaman onları araştırmaya.Satıcı oyu olarak 5 yıldız-%99-%100 olumlu oy almış birinden almanız durumunda sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Ayrıca g2a shield ve kinguin deki ayarı açarak keyinizi garanti altına alabilirsiniz, yollanmama durumunda şikayetlerde başı kötü ağrır satıcının.