S
Simit kirmizi 188
SDN Okuru
@kırmızı simit neden terbiyesiz üye yazıyor ? ?
Çünkü öylesin ve sürekli multi açıyorsun.@kırmızı simit neden terbiyesiz üye yazıyor ? ?
Hocam kendisi en az 20 30 tane multi hesap açıp milleti rahatsız ediyor. Bunu modlar yazmış olmalı.Neden?
Evet hatta ben yazdım. Kendi nedenini çok iyi biliyor. Zaten konuyu açtıktan sonra bir multi daha açtı onu da reddettik. Yaşı küçük olduğu için daha ağır uyarılar yapmak istemiyoruz ancak utanmaz olmaktan vazgeçmiyor.Hocam kendisi en az 20 30 tane multi hesap açıp milleti rahatsız ediyor. Bunu modlar yazmış olmalı.
Yöneticilerin profillerde değişiklik yapabildiğini bilmiyordum, öğrenmiş oldum.Evet hatta ben yazdım. Kendi nedenini çok iyi biliyor. Zaten konuyu açtıktan sonra bir multi daha açtı onu da reddettik. Yaşı küçük olduğu için daha ağır uyarılar yapmak istemiyoruz ancak utanmaz olmaktan vazgeçmiyor.
hocam ip ban vs atamıyormusunuz? Böylece bir daha hesap açamazEvet hatta ben yazdım. Kendi nedenini çok iyi biliyor. Zaten konuyu açtıktan sonra bir multi daha açtı onu da reddettik. Yaşı küçük olduğu için daha ağır uyarılar yapmak istemiyoruz ancak utanmaz olmaktan vazgeçmiyor.
IP ban atıyoruz ve aynı IP ile hesap açtığında sistemde görünüyor ama IP adresini değiştirip tekrar geliyor. Şu ana kadar 50'den fazla hesabını banladık. Özel mesaj atıp yönetimle pazarlık etmeye falan çalışıyor ama biz hiç eğlenmiyoruz.hocam ip ban vs atamıyormusunuz? Böylece bir daha hesap açamaz
Normalde yoktu ama şu an forumda süper moderatör bulunmuyor. O yüzden bütün yetkiler bize de verildi. Geldiği zaman düzenleyemeyecek.Yöneticilerin profillerde değişiklik yapabildiğini bilmiyordum, öğrenmiş oldum.
Yararlı olsa ve konulara mesaj yazsa neyse de saçma sapan şeyler yazıp gidiyor.bizimkinin 30-35 yaş küçüğü gibiyse Allah CC sabır versin...
Teşekkür ederiz...Bu arkadaş biraz manyakmış. Peygamber sabrınız var. Allah kolaylık versin