GTA 5'teki at yarışı
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 93
Bana anlatırmısınız? Ve niye HDD'ler hâlâ SSD hızlarına ulaşamadılar?
Hdd deki o mekanik olan şey cd gibimiydi hocam?Hdd mekanik ssd dijital
Aynen.Hdd deki o mekanik olan şey cd gibimiydi hocam?
Peki ssd bu cd gibi şeye nasıl gerek duymuyor ?Aynen.
Harbiden. Bide gereksiz yerede pahalılar.Peki ssd bu cd gibi şeye nasıl gerek duymuyor ?
(Yanlış bilgiymiş)Harbiden. Bide gereksiz yerede pahalılar.
Maaliyet yüksek. HDD gibi düşük maaliyetli değil. Adı üstünde dijital olduğu için daha pahalı oluyorHarbiden. Bide gereksiz yerede pahalılar.
Yanlış bilgi güncel SSD'ler gayet uzun ömürlü hatta sarsılma ve düşme gibi durumlarda bozulma riskleri çok daha az.Ssd hızlı ama hdd ye göre ömrü baya az o yüzden işletim sistemi ssd ye geri kalanlar hdd ye kuruluyor genelde
Benim ssd düştükten sonra baya yamuldu? Mecbur ssd değiştik?Yanlış bilgi güncel SSD'ler gayet uzun ömürlü hatta sarsılma ve düşme gibi durumlarda bozulma riskleri çok daha az.
Yamulmadınığını. Var sayalım. HDD %100 bozulurdu. Ama SSD'nin kurtulma ihtimalide vardı.Benim ssd düştükten sonra baya yamuldu? Mecbur ssd değiştik?
Yahu düşüp iç kısımdaki mekanik-elektronik kısmın bozulması ayrı diskin direkt fiziki bir darbe sonucu yamulması apayrı bir olayBenim ssd düştükten sonra baya yamuldu? Mecbur ssd değiştik?
Yahu bununla uzun ömürün ne alakası var? Kullanıcı hatasına giriyor yaptığınız. Ek olarak harddiskler de düşerse bozuluyor. SSD’ler normal kullanımda ciddi anlamda uzun ömürlü.Benim ssd düştükten sonra baya yamuldu? Mecbur ssd değiştik?
Yahu o zaman nasıl düşmeye dayanıklı oluyor? hem düşmeye dayanıklı hemde düşünce sorun kullanıcıdaYahu bununla uzun ömürün ne alakası var? Kullanıcı hatasına giriyor yaptığınız. Ek olarak harddiskler de düşerse bozuluyor. SSD’ler normal kullanımda ciddi anlamda uzun ömürlü.
Aslında HDD'yi gelişmiş bir CD-ROM 'a benzetebiliriz.Hdd deki o mekanik olan şey cd gibimiydi hocam?
Yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfenSsd hızlı ama hdd ye göre ömrü baya az o yüzden işletim sistemi ssd ye geri kalanlar hdd ye kuruluyor genelde
Tamam hocam bilmiyordum üstüme gelmeyin bu kadarYanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen
AynenYahu düşüp iç kısımdaki mekanik-elektronik kısmın bozulması ayrı diskin direkt fiziki bir darbe sonucu yamulması apayrı bir olay![]()
Sana da AynenYahu bununla uzun ömürün ne alakası var? Kullanıcı hatasına giriyor yaptığınız. Ek olarak harddiskler de düşerse bozuluyor. SSD’ler normal kullanımda ciddi anlamda uzun ömürlü.
Düşürmeye dayanıklı demiyor kimse. Ha düz yumuşak zemine düşerse çalışır o bozulmaz. Ama düşünce çıt diye kırılan ssd görmedim hiç.Yahu o zaman nasıl düşmeye dayanıklı oluyor? hem düşmeye dayanıklı hemde düşünce sorun kullanıcıda??????? yani birkere düşünce bozulması zaten anormal, Bide başka ssd almak zorunda kalmak baya anormal. Mağlum toshiba sssd si