Neden Samsung

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Çünkü son 3 yıla damga vurdular

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kişiye göre değişir bence HTC de iyidir samsung iyi ama malzeme kalitesinden kaybediyor.Zaten malzeme kaliteside olsa çok iyi olucak.Elma felan hic girmiyorum oralara onlar versinler cebindeki paraları elmaya alışmış kudurmuştan beterdir demiş atalarımız.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
son zamanlarda ürettiği telefon ve tvlerde bayağı ilrleme var ondan olmasın:mrgreen:

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Kişiye göre değişir bence HTC de iyidir samsung iyi ama malzeme kalitesinden kaybediyor.Zaten malzeme kaliteside olsa çok iyi olucak.Elma felan hic girmiyorum oralara onlar versinler cebindeki paraları elmaya alışmış kudurmuştan beterdir demiş atalarımız.

Telefonuna bir şey demem de apple bilgisayarları iş için kullananlar için gayet stabil bilgisayarlar, tabletleride bir o kadar güzel.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Samsung ana üretici firma. İşin hem mühendisliğini, hem de hamallığını çekiyorlar.Kendi rakipleri dahi parçalarını samsung a ürettiriyor!

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Çünkü halkımız artık iyiyle-kötüyü, doğruyla-yanlışı, kaliteliyle-kalitesizi ayırt edebiliyor, parasının tam anlamıyla karşılığını alabileceği markaları ve teknolojik ürünleri doğru seçiyor.Bunun karşılığıda SAMSUNG'tur.Teknoloji Dünya'sına son yıllarda çok büyük damga vuran ve bundan sonraki yıllarda da Dünya teknolojisine çok büyük hizmetler verecek olan Samsung 7 den 70 e herkesin güvenini ve beğenisini kazanmış bir markadır.Bunuda her yerde her türlü ortamda rahatlıkla görebiliyoruz...

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ama fiyatı çok. :)
iPhone 5=2 HTC One X :D

Savunduğum yok ki, hem iphone 5 pahalı bunu bende biliyorum. Yahu s3, one x güzel telefon zaten ama iphone de güzel dedim. Tartışmaya girmeden bitirelim çünkü ben marka ayrımı yapmıyorum...

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Çünkü bana göre müşterilerine değer veren bir firma. En azından telefonları için ben bunu söyleyebilirim. Ben telefonumu aldığım zamanlarda (Galaxy S2) millet telefonları kilitleyip satıyordu. Samsung bunu yapmıyor. Al istediğini kur kullan. Sonra tabi insanlar belki de bu sebeple belki başka sebeplerde Samsung'a yönelince diğer firmalar da bootloader kilidi açık olarak satmaya başladı cihazlarını.

Ardından malzeme kalitesi. Yukarıda arkadaş malzeme kalitesi kötü demiş. Malzeme plastik. Plastik demek kalitesiz demek değildir bana göre. Şimdi sen bir cihazı alıp defalarca yere düşürsen ve hiçbir şey olmazsa bu kalite değil midir? Malzemesi cam ve metal olan cihazları da gördük. 2-3 düşüş ve sana tonla masraf.

Sonra hala bu özelliğinden vazgeçmeyerek belki de beğenimi kazanıyor kendileri. O da çıkarılabilir pil. 1.5 yıldır telefonumu şarja takmadım. Aldım 2 adet yedek pil. Bittiğinde pili değiştiriyorum ve yola devam. Ayrı bir adaptörde dolduruyorum ve rahatlık budur benim için.

Ardından cihazlarında hafıza kartına yer vermesi. Birçok firma bundan vazgeçiyor. Samsung vazgeçmiyor. Farkındaysanız bunca saydığım şey bir cihazı kullanmayı size oldukça kolaylaştıran, zevk almanızı sağlayan özellikler. Benim tercih sebebim bunlar.

Ayrıca üst seviye cihazlarında her zaman en iyi donanıma yer vermeleri. Bu da önemli. X firma cihaz çıkardığında bak bu olmamış ya da eksik dersiniz ancak Samsung'da bu nadir olur. Nadir diyorum çünkü Galaxy S3'ün SAmoled ekranı bana göre IPS'lere göre zayıf kaldı çıktığında.

Memnum olmadığım nokta ise yazılım konusu. Touchwiz arayüzü bana göre çok kötü. En azından ağır kalıyor artık. Geliştiricilere de yeterli desteği sunmadıkları için Cyanogenmod gibi custom ROM'lar çok gecikiyor. Bu konuda daha açık olabilirler. Ha yazılım konusunda kötü demem yanlış anlaşılmasın. Kötünün iyisidir Samsung. Android platformunda belki de Google'dan sonra en iyi güncelleme desteği sunan firma Samsung'tur. Yine de yavaşlar.

berklann

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sonucta telefon surekli elde cepte vs. gezen bir cihaz doğal olarak düşme çarpma gibi olaylara maruz kalma olasılığı çok yüksek. Apple kötülemek amacında değilim ancak kuzenimin cebinde arka tarafı paramparça oldu. Sonuçta cam dediler bize. Yani cam olup güzel görüneceğine yada alüminyum olup elimden kayacağına, darbe alınca araba şasesi gibi içeri göçeceğine beğenmediğiniz malzeme kalitesi plastik olsun.

TheKingEge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha iPhone 5 s2'ye yetişemezken herkesin iPhone alması sadece bir marka olmasından dolayı yok efendim neymiş iPhone'u olan havalı oluyormuş peh :D