Neden mesajları 2 olarak görünüyor?

Zaman Efendisi

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşlar neden 110 mesajım varken 2 mesaj olarak görünüyor. PM bile atamıyorum. Neden düşürdünüz mesaj sayımı ?

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bilerek düşürüldüğünü sanmıyorum bir forum hatası olmuştur.

Zaman Efendisi

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Uzun süre önce adminliği bıraktım. Şuan normal üye olarak bulunuyorum burada. Dün bir konuda mesaj yazdım ve birisine PM atmam gerekti. Atamayınca baktım mesaj sayım sıfırlanmış. Bu sebepten ttnet yetkilisine PM atamadım. Akşamda yöneticilere ulaşamadım. Zaten onlarda bana ulaşmadılar. Çünkü konuyu en az 3 yönetici gördü ama ilgilenen olmadı.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Yöneticilerimiz gırgır şamata konularında bayağı bir aktifken forum ile ilgili konularda nedense çok ilgisizler. "Forum hakkında, SDN Önerileriniz" gibi kategorilerdeki konuların çoğu cevapsız bırakılıyor. O kategorilerin göstermelik olduğu kanaatine varmak üzereyim. Yöneticilerimizin çoğu candan, samimi kişiler fakat böyle konularda muhattap başkasıymış gibi ilgi göstermiyorlar.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Kurşun Kalem hiç alakası yok söylediklerinin.

[MENTION=25391]keyloger[/MENTION] zaman efendisi'nin sorununa bakabilir misin nerede sıkıntı olmuş.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
@pesimist, belirttiğim kategorilerdeki konulara şöyle bir bakarsan belki bana hak verirsin. Ha orada dile getirilen sorunları çözüp çözmediğinizi bilemiyoruz, çünkü herhangi bir geri bildirim yapılmıyor. Durum böyle olunca da ilgisiz olduğunuz kanaatine varmak çok doğal bir şey.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Evet baktım kurşun kalem. Hepsiyle tek tek ilgileniyoruz. sadece 1 konuda cevap yok o sorunu da hallettik aslında ama geri dönüş yapılmamış haklısın... Tekrar ediyorum. Gereken yapıldı ama geri dönüş yapılmamış. SADECE 1 KONUDA....

Şimdi kalkıp da yöneticilere laf söylemenin hiçbir anlamı ve mantığı yok.. Ciddi ciddi işini yapıyor herkes. Geyik zamanı geyik de yapacaklar elbet.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Neyse konuyu uzatmayalım. Benim dikkatsizliğim kusura bakmayın ;)

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sayın üyeler her söylenine cevap verilecek değil ya.

Yöneticiler kendi aralarında konuşur çeşitli kararlar alır ama bunu üyelere açıklamak doğru olmayabilir ve zorunluda değildir.

Merak etmeyin her şikayetiniz yerini buluyor.

Böyle olmasaydı shiftdelete ayakta duramazdı.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Kasti yapılmış bir mesaj sayısı düzenlemesi yok. Tekrardan saydırdım mesajları, mesaj sayınız düzeldi.