xYavuz
Ölüm 15 adımlık uzakTa
- Reaksiyon puanı
- 663
Fanboy değilim samsung kullaniyorumFanboylara inat gömmeye devam![]()
Fanboy değilim samsung kullaniyorumFanboylara inat gömmeye devam![]()
Sıradan kullanıcı adlı kişiye zaten ondan alıntı yaptımparolalari her seferinde Herobrine1234mu koydun?
androidleri kötülemiyorum iPhoneyi çok seven biri olarak android tarafinda çok beğendiğim telefonlar var fakat bu arkadaşin yaptiği farkli iphoneleri gerçekten uzak şeylerle kötülüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kime katiliyorsunuz onu anlamafim yazinizdan
Android fanboyuyum demenin bir başka hali. Androd, iOS'dan stabil diyen forumda bi sen bir de arkadaşın olabilir diyordum yıllardan beri, haklılığım halen daha koruyor kendiniApple'a göre daha kaliteli, işletim sistemi daha stabil, ve çok güvenli.
Madem kullanamadan çamur atıyorsun bari araştırarak at. 5G desteği iPhone 12 ailesi ile geldi. Ek olarak diğer markalar isterse daha da erken getirsin dünya genelinde 5G halen daha 4G kadar yaygın değil, çıktığı dönemde de 5G daha yeni yeni çıkıyordu. Yurt dışında LTE kullanan halen daha milyonlarca kişi var. Apple zaten her teknolojiyi çıkar çıkmaz değil kendi standartlarına, belli bir stabiliteye getirdikten sonra piyasaya sunuyor bu her konuda geçerli. Ayrıca sanırım yurt dışını siz daha yeni doğan bebekler bile 5G telefon ile çıkıyor sanıyorsunuzVe Android dünyası 5G'ye iOS'tan çok önce geçti. Samsung/Huawei/Xiaomi grubu 2018 yılında üst seviye cihazları için 5G'yi sunarken Apple tarafı 5G'yi iPhone 13'te getirdi.
34 kere çaldırmak çok büyük başarı ama burada tebriği iCloud değil siz hak ediyorsunuz sankiGüvenlik konusunda bana hak vermeyebilirsiniz ama benim iCloud hesabım 34 kere çalındı.![]()
Sizi tekrar burada görmek çok güzel, Size kesinlikle katılıyorumAndroid fanboyuyum demenin bir başka hali. Androd, iOS'dan stabil diyen forumda bi sen bir de arkadaşın olabilir diyordum yıllardan beri, haklılığım halen daha koruyor kendini
Madem kullanamadan çamur atıyorsun bari araştırarak at. 5G desteği iPhone 12 ailesi ile geldi. Ek olarak diğer markalar isterse daha da erken getirsin dünya genelinde 5G halen daha 4G kadar yaygın değil, çıktığı dönemde de 5G daha yeni yeni çıkıyordu. Yurt dışında LTE kullanan halen daha milyonlarca kişi var. Apple zaten her teknolojiyi çıkar çıkmaz değil kendi standartlarına, belli bir stabiliteye getirdikten sonra piyasaya sunuyor bu her konuda geçerli. Ayrıca sanırım yurt dışını siz daha yeni doğan bebekler bile 5G telefon ile çıkıyor sanıyorsunuz
34 kere çaldırmak çok büyük başarı ama burada tebriği iCloud değil siz hak ediyorsunuz sanki![]()
Hocam özlettinAndroid fanboyuyum demenin bir başka hali. Androd, iOS'dan stabil diyen forumda bi sen bir de arkadaşın olabilir diyordum yıllardan beri, haklılığım halen daha koruyor kendini
Madem kullanamadan çamur atıyorsun bari araştırarak at. 5G desteği iPhone 12 ailesi ile geldi. Ek olarak diğer markalar isterse daha da erken getirsin dünya genelinde 5G halen daha 4G kadar yaygın değil, çıktığı dönemde de 5G daha yeni yeni çıkıyordu. Yurt dışında LTE kullanan halen daha milyonlarca kişi var. Apple zaten her teknolojiyi çıkar çıkmaz değil kendi standartlarına, belli bir stabiliteye getirdikten sonra piyasaya sunuyor bu her konuda geçerli. Ayrıca sanırım yurt dışını siz daha yeni doğan bebekler bile 5G telefon ile çıkıyor sanıyorsunuz
34 kere çaldırmak çok büyük başarı ama burada tebriği iCloud değil siz hak ediyorsunuz sanki![]()