Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumlarda şu "imza" kadar saçma bir şey görmedim ben. 2 animasyonulu gif koyuluyor altına sağa dayalı bi' şiir yazdın mı al sana imza. Forumlardaki imza denen şey böyle kullanılıyor o yüzden imza yok.
en azından böyle gözde yormuyor. kullanıcı yorumunu rahat bir şekilde okuyabiliyorsun. birde gereksiz sayfa düzensizliği var. imza neredeyse bir sayfa sürüyor. "aslanlar mekanı, kaplanlar diyarı, şiir sevenleri tekme tokat dövenler derneği, şiir sevenleri tekme tokat dövenler derneği anti grubu derneği, zıplamak güzeldir, havlamak hayvansal bir içgüdüdür... "
Bir ara bende düşünüyordum fakat sonra imza diye koyacağım şeyi düşününce vazgeçtim. Ciddi anlamda uzun ve gereksizdi. Zaten bir çok foruma baktığında imzaların göz yorucu ve gereksizce olduğunu görüyordum. Bir tanesi bildiğin kör edici düzeydeydi. İmzaların profilde kalması ve bir deneme tahtası olarak kalması en doğrusu.