mobiluzman26
Asistan
evet sana soruyorum
neden bu saatte uyumadın ve buradasın
neden bu saatte uyumadın ve buradasın
off acıktım bakUyumadan önce çift börek yiyip karnımı şişirdiğim için...
wowÇünkü 17 yıldır tamamen yanlızım korkuyorum üşüyorum ve hep düşünüp deliriyorum gibi...
bölüm neAleyküm selam iyiyim çok şükür sizler nasılsınız? Gececi tayfadayım ben. Gece 3 gibi yatıp sabahta 10 kalkıyorum. Tabi yakında finaller başlayacak o zaman sıkıntıYazın zaten sabahlar bizim olmasın.
o da güzel, ben de erken yatmıyorum geneldeHer zaman ki halim erken yatmayı bilmiyorum ilkokuldan beri bu saatlerde uyurum bir nedeni yok
gercekten mantıklı ve gecerli bi sebepYarın pazar da o yüzden![]()
Bilgisayar mühendisliği okuyorum. 1 sene hazırlık okuduk şimdi 1. sınıf bitiyor. Senin bölüm neydi?bölüm ne
benim de 2. vizeler basladı daha yeni, ders calısıyom, arada buraya bakıyom
ben de aynı, 1 sene hazırlık okudum bilgisayar müh 1 sınıfBilgisayar mühendisliği okuyorum. 1 sene hazırlık okuduk şimdi 1. sınıf bitiyor. Senin bölüm neydi?
Valla iyiymiş hocamben de aynı, 1 sene hazırlık okudum bilgisayar müh 1 sınıf
---- Mesajlar birleştirildi ----
hangi okul
ben de ytüValla iyiymiş hocamÇukurova Üniversitesi.
Bende memnun oldum. Edelim tabiben de ytü
tanıştıgıma memnun oldum az muhabbet edek
---- Mesajlar birleştirildi ----
nasıl dersler iyi mi
hangi dilleri görüyorsunuz, biz ilk dönem algoritma mantıgını öğrenmek için pascal gördük, şimdi de c görüyoruz ama yine algoritma amaçlı, gerci ilk vizem 43 geldi gecersem iyiBende memnun oldum. Edelim tabiValla 1. seneden saçma şekilde zorluyorlar. Ilk dönem iyiydi de bu dönem fena ya
![]()
Bizde yine temel mantığı almak amaçlı C ile başladık. Seneye C# olacak büyük ihtimalle. Algoritma dersinin ilk vizesinden 21 aldımhangi dilleri görüyorsunuz, biz ilk dönem algoritma mantıgını öğrenmek için pascal gördük, şimdi de c görüyoruz ama yine algoritma amaçlı, gerci ilk vizem 43 geldi gecersem iyialgoritmayı halletmek lazım
mat ayrı bi sıkıntı zaten
geri kalanları hallederim inş
yav algoritma halledilemeyince de programlama sıkıntı oluyoBizde yine temel mantığı almak amaçlı C ile başladık. Seneye C# olacak büyük ihtimalle. Algoritma dersinin ilk vizesinden 21 aldımFinalde hallederim sıkıntı olmazda discrete math ve circuit theory dersleri var bunlar sıkıntı. Dersler değilde bu ikisinin hocası çok sıkıntı. Ne adam gibi ders anlatırlar ne adam gibi soru sorarlar ne de okumasını bilirler. Diğer derslerle çok yıprandık algoritmaya adam gibi vakit ayıramıyoruz.
Ilk dönem 2.12 geldi benim ortalama. Algoritma dan kalmıştım tabi finalde saçma bir şekilde 8 almıştım. Bu dönem yine buna yakın bir şey olur herhalde. Seneye lineer algebra dersini birdaha almayı düşünüyorum dc ile geçmiştim. Algo ile bunu alıp AA BB ile versem 2.8 civarına çekilir ortalama. Ilk dönem algoritma çok basitti de bakma benim mallığım. Bakalım bu finallere kasıyorum biraz ne olacak Allah biliryav algoritma halledilemeyince de programlama sıkıntı oluyo
syntax basit de labda hoca problem veriyo onu kafamda çözmesi zaman alıyo elimde patlıyobi şekilde halledicez artık, devre teorisi bizde de var ilk vize daha acıklanmadı yarın acıklanır muhtemelen, onun da son konular sıkıntı baya, not ortalamam düşük olcak diye korkuyorum mat halletseydim iyiydi, ilk dönem kaç ile bitirdin hocam
ben 2.84 yapmıştım da bu dönem 2.50 filan gelcek heralde
![]()
lineer cebir candır vizelerim 90 45 diIlk dönem 2.12 geldi benim ortalama. Algoritma dan kalmıştım tabi finalde saçma bir şekilde 8 almıştım. Bu dönem yine buna yakın bir şey olur herhalde. Seneye lineer algebra dersini birdaha almayı düşünüyorum dc ile geçmiştim. Algo ile bunu alıp AA BB ile versem 2.8 civarına çekilir ortalama. Ilk dönem algoritma çok basitti de bakma benim mallığım. Bakalım bu finallere kasıyorum biraz ne olacak Allah bilir![]()
Tabi hocam ben her zaman buradayım zaten. Iletisimde kalalım meslektaş olaraklineer cebir candır vizelerim 90 45 dihayırlısı hocam programlama sıkıntımız olursa birbirimize yardım edelim zaten ben burada takılmaya başladım
seviyorum forumları![]()
hadi iyi gecelerTabi hocam ben her zaman buradayım zaten. Iletisimde kalalım meslektaş olarak![]()
Iyı gecelerhadi iyi geceler
herkese iyi geceler forum ahalisi
gidin yatın artık gec oldu![]()