Neden Gmail?

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hotmail hesabımdaki e-postaları Gmail.den takip ediyordum. Hotmail hesabımı bu gün açtım ve karşımda arkadaş listemdeki birinin e-posta adresinden gelmiş görünen ekli bir posta iletisi vardı ve şüphelenip açmadan hemen sildim. Gmail.i açınca ...." iletisi bir virüs veya şüpheli bir eklenti içeriyordu. Bu nedenle, xxx@hotmail.com hesabınızdan indirilmeyip sunucuda bırakıldı." mesajını görünce öyle mutlu oldum öyle mutlu oldum ki anlatamam. Salak hotmail.e kalsaydık belki de şimdi bu mesaj yerine "arkdaşlar bilgisayarım çöktü lütfen yardım edin" mesajını başkasının bilgisayarından yazıyor olurdum.

engnturker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben tüm mail adreslerim (Hotmail,Gmail,Yahoo) için "Windows Live Mail" 'i kullanıyorum.
Hepsini bir anda kontrol etmek iyi oluyor, Hemde bilgisayarımdaki antivirüs programı her ileti içerisindeki eklentileri tarıyabiliyor.

Tavsiye ederim...

Detaylı bilgi için tıkla

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
hotmail postaları gmailden nasıl takip ediliyor abiler bana da bi yardımıc olsanız

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bunu dieceğini biliyordum :D

Şeçenekler/Hesabınızı yönetin/ Postaları başka bir e-posta hesabına gönderin

gerisini yaparsın artık

airy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hotmail sadece kendi mail sistemlerine (hotmail, live ...) yönlendirme yapıyor.

kon3442

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu yönlendirme sadece gmail e has bi özellik mi

be superposta kullanıyorum onda da ynı özellik varmı şimdiden tşk.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
gmail.jpg

gmaili seviyorum :)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
peş peşe mesaj forum kurallarına aykırıdır. lütfen dikkat ediniz!!

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
"Postalarınızı hotmail.com, msn.com, live.com ile biten veya Windows Live Custom Domains'in bir parçası olan bir e-posta adresine iletebilirsiniz."

diyor ben yönlendiremedim ya

SeRCaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gmail hesabınızla bi msn adresi açın sorun hallolur :)

totleben

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gmailde ayarlar > hesaplar bölümünden > Başka hesaplardan posta al: kısmına gelip >Sahip olduğunuz bir e-posta hesabını ekleyin diyerekten tüm pop3 epostalarınızı gmailde toplayabilirsiniz ;)

5 tane hakkınız var eğer daha fazla pop hesabından mail toplamak istiyorsanız birtane daha gmail hesabı açın ve o hesaba pop hesaplarınızı ekleyin, sonrada gene ayarlar > yönlendirme de bulunan "Gelen postaların bir kopyasını adresine yönlendir ve" yazan kısma asıl mailinizi yazaraktan hepsini tek eposta hesabında toplayabilirsiniz.

Hızlıca yazdım düşük cümlelerden dolayı kusura kalmayın.

Unutmadan hotmail pop desteği sunuyor. Bu sayede tüm hotmail hesaplarınızı gmaile aktarabilirsiniz.