daily.Chavo
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,501
KesinGelirler mi öyle?![]()
KesinGelirler mi öyle?![]()
Ama bu kez de eğer kızlara en başta dersem ki "ben her sene yeni çıkan iPhone'ları, çıktıkları ilk gün alıyorum" görgüsüzlük olmaz mı?
Hocam ben dalgasına diyorumAma bu kez de eğer kızlara en başta dersem ki "ben her sene yeni çıkan iPhone'ları, çıktıkları ilk gün alıyorum" görgüsüzlük olmaz mı?![]()
Öncelikle yorumunu gördüm, bundan dolayı sevinebilirsin.Keşke bu yorumumu görsen. Senin kız bulamaman çok yerinde olmuş. Kızlarin fotolarını elestirmissin. Senin aklın yok mu? Kendisi olduğunu nereden çıkardın? Ya da efektsiz olduğunu falan nereden çıkardın. Senin evlenmeye niyetin olsa o kız ben değilim diyenle evlenirdin. Ama belli ki tipe takıksin.ama kızlar da takik bunu unutma demek ki tipsizsin kızlar seni beğenmemiş. Biraz yakışıklı olsan herkes kabul ederdi seni. Senle evlenene Allah kolaylık versin bye
Sağlığım iyi çok şükür, sigara içmiyorum, hiç içmedim bu yaşıma kadar. Sigara içen kızlar da çok itici oluyorlar, sevmiyorum öyle kızları.Sağlığın ne durumda? veya sigara içiyor musun? ben nice kızlar gördüm genelde benim tipim değiller tipim olsalar da sigara içtikleri çıkıyor eliyorum hemen. Bu devirde zor gibi. Arkadaşın biri covid sebebiyle çok az kişi davet etti. Max 10K ya evlendiler. Bütçe açısından hiç zor değil evlilik. Ev araba ayrı konu.
Kendisine talip olan erkeğin maddi durumu iyiyse evlenir.Yirmi yaşındaki genç z kuşağı ya da alfa kuşağı kızlar sen kirkindayken senle evlenir mibu kızları y kuşağı ile karıştırma neyse
Hanımefendi kusura bakma ama eğer o kızı paraya muhtaç edersen bak bakalım aldatabiliyor mu… Neyse…beyefendi kusura bakma ama parası için evlenirse aldatır da neyse
İnşallah.Neyse kardeşim inşallah gönlüne göre bulursun
bncede öyle daha mantıklı kuran kurslarında ahlaklı evlenmeyi bekleyen bir sürü kişi var. bu devirde bulabiliyorsan imanlı birini bulacaksınArkadaşlar aceleci değilim. Yani aceleci olmaktan kastınız nedir onu dahi tam olarak anlayamadım. Eğer ki bazı insanların dediği gibi önce sosyal medyadan fotoğraflarını beğen, sonra arkadaş olarak konuşmaya başla, sonra... Öf ki ne öf... Bunlar nedir ya? Ben böyle şeylerle uğraşamam.
Aslında ben görücü usulüne uygun biriyim ama işte görücü usulü bulan yok. Şöyle aracı olacak biri... Annem de olmuyor yardımcı...
Medrese kızı alırım ya niye almayayım?Stew bizim dördüncü murat abiğmiz internetten güzel hatunları tercih etmiş fotolar aynı olsa evlenecekmis. Yani medrese kızını almaz.