Lisede ayrılıyor zaten.Gercekten anlamıyorum madem türkçe hocası felan olacağım napiyim matematiği?
Lisede ayrılıyor zaten.Gercekten anlamıyorum madem türkçe hocası felan olacağım napiyim matematiği?
Yinede matematik zorunlu ?Lisede ayrılıyor zaten.
olaya hep o taraftan bakma şuanki sisteme göre türkçe öğretmeni olabilmek için matematik yapmak zorundasın bide bu taraftan bak. o yüzden türkçe öğremeni olmak istiyorsan matematik işine yarayacaktır.Yinede matematik zorunlu ?
Sözele geçince matematik görüyor muyuz bilmiyorum da. Görülmüyor diye biliyorum.Yinede matematik zorunlu ?
ve emin ol matematik gerçekten kolay isteyen herkez yapabilir.olaya hep o taraftan bakma şuanki sisteme göre türkçe öğretmeni olabilmek için matematik yapmak zorundasın bide bu taraftan bak. o yüzden türkçe öğremeni olmak istiyorsan matematik işine yarayacaktır.
Türkçeyle matematik farkı everest dağı büyüklüğü kadarolaya hep o taraftan bakma şuanki sisteme göre türkçe öğretmeni olabilmek için matematik yapmak zorundasın bide bu taraftan bak. o yüzden türkçe öğremeni olmak istiyorsan matematik işine yarayacaktır.
2 ders temel matematik mevcut tyt sınavı için sözeldeSözele geçince matematik görüyor muyuz bilmiyorum da. Görülmüyor diye biliyorum.
hangi bakımdan pek anlayamadım. Açarmısın biraz.Türkçeyle matematik farkı everest dağı büyüklüğü kadar
Sen yazmışsın matematik türkçe hocalarının işine yarar2 ders temel matematik mevcut tyt sınavı için sözelde
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi bakımdan pek anlayamadım. Açarmısın biraz.
şuanki sistem için türkçe hocası olmak isteyen biri matematik yapmak zorunda onu demek istedimSen yazmışsın matematik türkçe hocalarının işine yarar
This is turkey ????şuanki sistem için türkçe hocası olmak isteyen biri matematik yapmak zorunda onu demek istedim
Gerçekten anlamıyorum finlandiya’nın eğitim sistemini gördüm ağzım açık kaldı, e bizde de 211 milyar TL harcanmış, o zaman neden eğitim sistemi sıralamasında sonlardayız?
Olabilir ona bakılırsa çinin nüfusu 1 milyar ama en iyi eğitim sistemlerinden birine sahipBunu yazarken Finlandiyanın Nufusuna baktın mı acabaAdamların sadece nufusu kadar bizim ülkde Suriyeli var zaten neredeyse. 5 Milyon Nufuslu adamlar toplasan 1 milyon Öğrencileri ya vardır ya yoktur. Üsttüne Maddi olarak HALK ZENGİN refah ve eğitim seviyesi yüksek. Bazı şeyler halkta oturmuştur.
Ayrıca adamlar yarım ada ülkesi komşusu yok bir şeyi yok derdi yok tasası yok terör derdi yok. Ayrıca bir nevi TEK MİLLET devleti bizde yok sen Kürtmüsün Türkmüsün Alevimisin şucumusun bucumusun kavgaları bitmek bilmiyor. Şu dilde eğitim şu görüşte eğitim din eğitimi olsun mu olmasın mı bu sistem olmadı boz şu iyi değil değişsin vb uzar gider liste...
bu yorum çok hoşuma gitti katılıyorum kesinlikle elinize sağlık.Bunu yazarken Finlandiyanın Nufusuna baktın mı acabaAdamların sadece nufusu kadar bizim ülkde Suriyeli var zaten neredeyse. 5 Milyon Nufuslu adamlar toplasan 1 milyon Öğrencileri ya vardır ya yoktur. Üsttüne Maddi olarak HALK ZENGİN refah ve eğitim seviyesi yüksek. Bazı şeyler halkta oturmuştur.
Ayrıca adamlar yarım ada ülkesi komşusu yok bir şeyi yok derdi yok tasası yok terör derdi yok. Ayrıca bir nevi TEK MİLLET devleti bizde yok sen Kürtmüsün Türkmüsün Alevimisin şucumusun bucumusun kavgaları bitmek bilmiyor. Şu dilde eğitim şu görüşte eğitim din eğitimi olsun mu olmasın mı bu sistem olmadı boz şu iyi değil değişsin vb uzar gider liste...
Olabilir ona bakılırsa çinin nüfusu 1 milyar ama en iyi eğitim sistemlerinden birine sahip
çin komünist bi ülke orada temel bir sistem var devlet istediği kişilere istediğini aşılayabiliyorOlabilir ona bakılırsa çinin nüfusu 1 milyar ama en iyi eğitim sistemlerinden birine sahip
ilk okuldaki hayat bilgisinden tut ortaokuldaki sosyal bilgiler ve lisedeki felsefe ve din derslerinde bu ahlak ve öğretmene verilen değerden bahsedilir
ben genel olarak öğretmenlere değer vermemizi savunuyorum. her ne kadar yanlış düşünce benimsemiş öğretmenler varsada onlara karşı en azından saygılı olmalıyız"Burada hiçbir balık uçmaya, hiç bir kuş yüzmeye zorlanmaz"
Bunu benimseyen öğretmenlerden değil mi? Kesinlikle haklısın katılıyorum..
Ama şimdiki rezalet eğitim sistemini destekleyen öğretmenlere pek yakın düşemiyorum işte. Kendilerini yeterli de bulmuyorum. Zaten böylesine rezalet bir sistemin yetiştirdiği öğretmen de ne kadar iyi olabilir? Olsaydı zaten böyle olmazdık şu an benimle böyle inatlaşmazdın
Anlatmak istediğim 29. postta gizli![]()
Ne inatlaşmasından bahsediyorsun sen? 15 "post" önce yazdığın mesaja gönderme yapan sensin. Ben değilim."Burada hiçbir balık uçmaya, hiç bir kuş yüzmeye zorlanmaz"
Bunu benimseyen öğretmenlerden değil mi? Kesinlikle haklısın katılıyorum..
Ama şimdiki rezalet eğitim sistemini destekleyen öğretmenlere pek yakın düşemiyorum işte. Kendilerini yeterli de bulmuyorum. Zaten böylesine rezalet bir sistemin yetiştirdiği öğretmen de ne kadar iyi olabilir? Olsaydı zaten böyle olmazdık şu an benimle böyle inatlaşmazdın
Anlatmak istediğim 29. postta gizli![]()
o tamammen sokak başı üniversite bulundurmadan kaynaklı üni ye sadece hak edenlerin gitmesi lazm ve fabrika azlığından işsizlik çok birazEğitim Sistemi Kötü Olmasaydı Üniversite okuyupda Boşda kalan çok iş bulamıyorlar+
Malesefki işsizlik Çok virüs geldi herşey battıo tamammen sokak başı üniversite bulundurmadan kaynaklı üni ye sadece hak edenlerin gitmesi lazm ve fabrika azlığından işsizlik çok biraz
öncelikle güzel bir yazı olmuş eline sağlık.tartışma açmıyorum bu arada.ben ilk yazdığımdada dedim zaten hep suçu sistemde aramak yerine sistemin üstesinden gelmeliyiz. aile konusu hakkında pek dicek bişeyim yok malesef okusun müh olsun kafası mevcut . ben bilmiyorum pek aile baskısı nedir yaşamadım ama yaşayan çok ve okuldan soğuyor hepsi .Ben biraz iğneyi kendimize batıranlardanım. Aile çocukla ilgilenmiyor. Yapıyor sonra evcil hayvan gibi büyütüyor. Sus, konuşma, yaramazlık yapma, cezalısın vs vs. Birey gibi büyüten yok. Her şeyin üç kağıdını bulan veliyi gözlemleyen çocuk okulda da aynısını yapıyor. Derslerin üç kağıdını bulmaya çalışıyor. Sonra vay efendim eğitim sistemi kötü balığı uçmaya çalıştırır isen böyle olur ne yetenekler bitti gitti falan filan. Sürekli okusun diyen akrabalarda sorumlu onları dinleyip yetenekli çocuğunu yeteneksiz yapan veli de. Sonra gelsin öğretmenler kötü. Bizde çocuklar 18 yaşına kadar sorumluluk bilmiyor. 18 yaşına kadar besleme gibi büyüyor. Bunlar fiziken büyük zihin olarak küçük çocukların yetişmesini sağlıyor. Neyse sizler eğitim sistemi kötü diyip suçu başkasına atmaya devam edin. Ben sadece biraz iğneyi kendimize batırmak istedim o kadar. Tartışmak isteyen de yazmasın. Hiç tartışmak istemiyorum. Okuyun geçin
Gündüz iş, akşam aptal kutusu karşısında geçiren ailelerden bir beklentim yok şahsen. Çocuk ne görürse onu yapar. Her çocuk ailesinin kopyasıdır.öncelikle güzel bir yazı olmuş eline sağlık.tartışma açmıyorum bu arada.ben ilk yazdığımdada dedim zaten hep suçu sistemde aramak yerine sistemin üstesinden gelmeliyiz. aile konusu hakkında pek dicek bişeyim yok malesef okusun müh olsun kafası mevcut . ben bilmiyorum pek aile baskısı nedir yaşamadım ama yaşayan çok ve okuldan soğuyor hepsi .
çok doğru dediniz hocamGündüz iş, akşam aptal kutusu karşısında geçiren ailelerden bir beklentim yok şahsen. Çocuk ne görürse onu yapar. Her çocuk ailesinin kopyasıdır.
Sigara içilen bir evde çocukların çubuk krakeri sigara gibi ağzında tutması buna bir örnektir. Basit bir örnek ama çoğaltılabilir
Kesinlikle size katılıyorumGündüz iş, akşam aptal kutusu karşısında geçiren ailelerden bir beklentim yok şahsen. Çocuk ne görürse onu yapar. Her çocuk ailesinin kopyasıdır.
Sigara içilen bir evde çocukların çubuk krakeri sigara gibi ağzında tutması buna bir örnektir. Basit bir örnek ama çoğaltılabilir