walledia
Profesör
Diğer forumlara göre bu forumda beğenilerin ve en iyi cevapların daha az olduğunu gözlemledim. Sizce de böyle değil mi? Galiba bazı kişiler ifadelerin ve en iyi cevabın ne işe yaradığını bilmiyor.
ShiftDelete.Net forumundaki çoğu yorumda beğeni yok. Olsa bile en fazla 1-2 beğeni var. Halbuki diğer alternatif forumlarda her yorumda beğeni var. Hatta 20-30 tane beğeni alan yorumlar bile var.Hocam biraz daha açar mısınız? Beğenmek derken? Ben tam anlamadım
Evet ama sadece sorular değil. Burada paylaşılan tüm konular.Beğenmek derken sorulara verilen cevapları beğenmeyi mi demek istedin?
Tamam anladım.Evet bir kaç kişi beğenmiyor ama ben beğeniyorum iyi olursa.Evet ama sadece sorular değil. Burada paylaşılan tüm konular.
Eyvallah hocam şimdi anladımDiyorki beğeni olunca neden en iyi cevaplar kısmı yok gibi birşey demek istiyor.
Benim hiç aklıma bile gelmiyor beğenmek.Bunu bende fark ettim. Galiba o kadar aktif değiliz. Yada beğeni atmamız için gerçekten beğenmemiz gerekiyor bilemiyorum.
Hayır.Diyorki beğeni olunca neden en iyi cevaplar kısmı yok gibi birşey demek istiyor.
Eyvallah hocam. Sizde olmasanız bu kıt beynimiz nasıl anlayacaktıSize konuyu açayım. T. Sosyal'de herkes neredeyse her gönderiyi beğeniyor. Bunu demeye çalışıyor arkadaş.
konudaki mesajı gerçekten beğenmesem sanaldan beğensen ne anlamı var ki ? Önemli olan gerçekten beğenmen.Size konuyu açayım. T. Sosyal'de herkes neredeyse her gönderiyi ve her mesajı beğeniyor. Bunu demeye çalışıyor arkadaş.
Ben sadece arkadaşın söylediğini açtım.konudaki mesajı gerçekten beğenmesem sanaldan beğensen ne anlamı var ki ? Önemli olan gerçekten beğenmen.
Çok mükemmel bir açıklama.Size konuyu açayım. T. Sosyal'de herkes neredeyse her gönderiyi ve her mesajı beğeniyor. Bunu demeye çalışıyor arkadaş.
Estağfurullah.Eyvallah hocam. Sizde olmasanız bu kıt beynimiz nasıl anlayacaktı?
Yazıcaktım ki baktım en iyi şekilde yanıtladınız.Maksat beğeni almak değil ki, en yararlı yanıtları vermek. Ben en iyi yanıtı vermişsem, konu sahibi de bunun farkındayda verdiğim yanıtın beğenip beğenilmesi çok da bir şey değiştirmez. O yüzden beğeni bir kıstas değildir.
Aynen öyle maksat yazarımız dokunsunYazıcaktım ki baktım en iyi şekilde yanıtladınız.
Bana beğeni geldiğinde sadece mesajımın okunduğunu anlıyorum. Başkada yararı yok düşünceme göre.
orayla buranın farkı az olan daha değerli oluyor ?Size konuyu açayım. T. Sosyal'de herkes neredeyse her gönderiyi ve her mesajı beğeniyor. Bunu demeye çalışıyor arkadaş.
Cidden mi?Konu sahibi bana T. Sosyalde driverları sil diyip kaybolan arkadaş.
Evet. Orada da ismi margarin di. 3 saat sonra cevap verdi ben de zaten sizin dediklerinizi yapıyordum.Cidden mi?
Bir reklam yaptım diye 1 aylık ceza yedim o malum siteden.Evet. Orada da ismi margarin di. 3 saat sonra cevap verdi ben de zaten sizin dediklerinizi yapıyordum.