GTA 5'teki at yarışı
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 93
Mesela ben 2018'de seagate 2TB HDD'yi 300TL civarlarında aldım ama niyese 1TB SSD'ler pahalı.
hocam bir çok etken var. ssd maliyetleri çok daha yüksek ssdler hdd çok daha hızlı ve en önemlisi dolar yüksek yeni m2 ssd satın aldım adata sx8100 modeli 1tb versiyon indirime girmesine ragmen 1000tl ödedimMesela ben 2018'de seagate 2TB HDD'yi 300TL civarlarında aldım ama niyese 1TB SSD'ler pahalı.
Anladım dostum.hocam bir çok etken var. ssd maliyetleri çok daha yüksek ssdler hdd çok daha hızlı ve en önemlisi dolar yüksek yeni m2 ssd satın aldım adata sx8100 modeli 1tb versiyon indirime girmesine ragmen 1000tl ödedim
HDD ile SSD bir değil ki?Mesela ben 2018'de seagate 2TB HDD'yi 300TL civarlarında aldım ama niyese 1TB SSD'ler pahalı.
Anladım.HDD ile SSD bir değil ki?
SSD'nin 240 GB kapasiteli olan fiyatına 1 TB HDD alınabiliyor günümüzde.
Sebebi de, SSD'lerin elektronik yapıda, HDD'lerin ise mekanik yapıda çalışmasından kaynaklı. Ayrıca SSD'nin üretim maliyeti daha yüksek.
valla güzel ve doğru bi açıklamaHDD ile SSD bir değil ki?
SSD'nin 240 GB kapasiteli olan fiyatına 1 TB HDD alınabiliyor günümüzde.
Sebebi de, SSD'lerin elektronik yapıda, HDD'lerin ise mekanik yapıda çalışmasından kaynaklı. Ayrıca SSD'nin üretim maliyeti daha yüksek.
Neresi pahallı kardeşim; 6 aylık 1 TB SSD'yi bir türlü 950 TL'ye satamadım.Mesela ben 2018'de seagate 2TB HDD'yi 300TL civarlarında aldım ama niyese 1TB SSD'ler pahalı.
Evet, PCI-Express hattından gelen yüksek band hızı ile M.2 SSD'ler SATA'nın sunduğu hız kilidini resmen kaldırıyor. Tabi fiyat olarak da o derecede artıyor fiyatları.valla güzel ve doğru bi açıklama
Mesaj otomatik birleştirildi:
alınabiliyorsa anakartta destegi varsa m2 ssd taraftarıyım ben normal ssdlerden kat ve kat hızlılar