Necati Şaşmaz: Çok Şükür Zarar Ettik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
EYu8xDDu.jpg

Kurtlar Vadisi Filistin'den Allah'a şükrediyorum ki zarar ettik

"Kurtlar Vadisi Filistin" filminin zarar ettiğini açıklayan Necati Şaşmaz şöyle konuştu: Birçok insan filmlerden nemalandığımızı söyledi. Allah’a şükrediyorum ki zarar ettik. Bu zararla söylentilerin önüne geçtik. Söylentileri çıkaranlara ’Utanın’ diyorum.

Vadide büyük isyan!

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, İsrail'in büyük tepkisini çeken "Kurtlar Vadisi Filistin" filminin zarar ettiğini açıkladı. 28 Ocak'ta 360 kopyayla seyirciyle buluşan film, 7 haftada toplam 2 milyon 11 bin 38 kişilik gişe ve 17 milyon 189 bin 286 TL hasılat elde etmişti. Filme 10 milyon dolar harcadıklarını, hasılattan paylarına düşen paranın da maliyeti karşılamadığını belirten Şaşmaz, "Bu filmden ne kadar kazanacaksınız?" diye soran yabancı basına da göndermede bulundu. Filmin maliyetinin karşılanması için en az 3 milyon seyircinin izlemesinin gerekli olduğunu vurgulayan Şaşmaz, yine de projeyi hayata geçirdikleri için çok mutlu olduklarını belirterek şöyle konuştu:

'Mazlumun yanındayız'

"Biz mazlumun yanında olduğumuzu gösteren bir ekibiz... Bunu Kurtlar Vadisi Irak’ta da gösterdik. Ancak birçok insan buralardan nemalandığımızı söyledi. Ama bir taraftan da Allah’a şükrediyorum ki zarar ettik... Bu zararla söylenenlerin önüne geçtiğimizi düşünüyorum. Bu söylentileri çıkaranlara da ‘Utanın’ diyorum."
"Kurtlar Vadisi Pusu" dizisini önceki gün Van'da hayranlarıyla beraber izleyen Şaşmaz, aile dostu olduğunu söylediği işadamı Şaban Gültepe’nin evinde kaldı. Şaşmaz, "Bir aile dostumu ziyaret etmek amacıyla buradayım. Van’ı da uzun zamandan bu yana görmediğim için çok da özlemiştim. Çanakkale’deki çekimlerin ardından ekipten birkaç arkadaşla Van’a geldik. Van bildiğim bir yer, sevdiğim bir şehir. Tarihi güzelliklerini, kedisini ve güler yüzlü insanlarını çok seviyorum" dedi.
KAYNAK

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
maksat zarar etmekse biz kendisine yardımcı olurduk :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Darısı diğer yapimcilarin basına şükretmeyi öğrensinler :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Film o kadar iyi değilmiş ama. Doğaldır bu sonuç.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Aksine ben çok beğendim, yalnızca Mavi Marmara bölümü çok kısaydı. Onun da sebebi belli, o konulara çok girmek istemiyorum. Özellikle aksiyon sahneleri Holywood filmlerinden bile kaliteliydi.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
senaryo gerçekten çok saçmaydı. helikoptere biniyorlar. ellerinde rehine de yok. yahudiler de mal gibi seyrediyor falan.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
O sırada aşağıyı patlatmışardı. O yüzden olabilir mi Troy :D

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Filim anlamlıydı.Sadece o bize yeter...

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Olsun acemilik. Siz bunun acısını KV_Mısır; KV_Tunus; KV_Libya; vs.. filmlerle çıkarırsınız :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Mısır falan değil de bir Çanakkale filmi yakışır Pana Filme son bölümden sonra. İlkleri gerçeştiren Pana Film bunu da yapsın.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Bizimkilerden tarih filmi beklemeyin fantazi filmi çekerler. Bkz. Muhteşem Yüzyıl...

Reaksiyon puanı
68
Bizimkilerden tarih filmi beklemeyin fantazi filmi çekerler. Bkz. Muhteşem Yüzyıl...

kesinlikle. tarhimize dadandılar diyecemde tarih onlarında tarihi yani bizim tarihimiz öz geçmişimiz. Yeni nesil çocukların geçmişimize nasıl bir bakış açısıyla bakacağını merak ediyorum.

Son zamanlarda (3 yıl) bu diziler artı. Artık aşka farklı bir boyut kazandırmaya çalışıldı. Sadece aşk değil bunun dışında farklı konularda var ve her geçen gün yeni diziler artıkça yeni olay-duygu-düşüncelerede farklı bir boyutlar kazandırma peşindeler...

Denecek çok şey var ama boşa yazıyorum. Söylesem tesiri yok susam gönül razı değil:)