Ne yaptıysam bir türlü Kies' bağlanamıyorum!

denizbay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, ne yaptıysam "Galaxy GT-19003" cihazımı Kies'le bağlayamadım!

1. "USB Hata Ayıklama" modu ve "Samsung Kies" açıkken deniyorum bağlanmıyor.
2. "USB Hata Ayıklama" modunu kapatıyorum ve "Yığın Depolama'yı" seçiyorum ama bu seferde aşağıda resimdeki gibi bir hata alıyorum:

ed778c49808d3fe6f732f92bb97e9ffcbcbbc075d96f0c249562419de95e2e346g.jpg

Lütfen bu konuda bana yardımcı olun arkadaşlar, şimdiden teşekkür ederim.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kardeşim zannederim bu olay şöle oluyor önce telefonu usbye bağla bilgisayar normal görsün sonra kiesi çalıştır. olmadı kiesi çalıştır ve sonra telefonu bağla ama sakın tuşlar kilitli olmasın yoksa kies görmez

denizbay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hemen deniyorum kardeşim.

Maalesef olmadı; kablo takılı, kabloyu çıkartın diyor değiştirmek istediğimde...

denizbay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunu halledemediğim için satın aldığım yerdeki teknik servise teslim ettim ve onlar kendileri güncelleme yapacaklar.

OnurErgin

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
çözüm şu önce telefonun dilini ingilizce yapacaksın sonra bilgisayarın dilini ingilizce yapacaksın kiesi kapatıp yeniden açacaksın bağlanacaktır sonra dilleri eski haline getirebilirsin....

denizbay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çözüm şu önce telefonun dilini ingilizce yapacaksın sonra bilgisayarın dilini ingilizce yapacaksın kiesi kapatıp yeniden açacaksın bağlanacaktır sonra dilleri eski haline getirebilirsin....

En azından bir sonraki güncellemede işime yarayacak bu bilgi. Teşekkür ederim kardeşim.