uSuLca
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
4 yıllık bir laptopum var cs stronghold vb oyunlar sıkmaya başladı artık The Saboteur Hot Purshid GTA IV gibi oyunlarıda oynayabilmek istiyorum şimdilik 1000 tl bütcem var. Yükseltebilme imkanı olduğu için Masaüstü almak istiyorum f/p olarak en iyi nasıl bir sistem tavsiye edersiniz.
Ekran dusunmuyorum şimdilik 102 ekran full hd tv ile idare edebilir miyim yada olmadı 1 kac ay laptopun ekrana bağlayıp kullanabilirmiyim. Amacım 1000 tl ile elimden geldiğince performansa odaklanmak. Aynı zamanda küçük rotuşlarla yükseltebileceğim bir sistem olsun itiyorum.
Biraz araştırma yaptım Kasalara deli paralar veriliyor şaşırdım gerçekten bu kadar önemli mi kasa?
Ayrıca anladıgım kadarıyla 4gb ram yeterli laptoptan cıkma 250 gb ve 120 gb ve hdd'm var Hdd de düşünmüyorum.
Ayrıca Mouse m da var
onuda düşün
elimde anakartı yanmış bir Casper TW7 var oda satılık 
Bir düşünün bakalım arkadaşlar neler çıkarabiliriz bu tablodan.
Ekran dusunmuyorum şimdilik 102 ekran full hd tv ile idare edebilir miyim yada olmadı 1 kac ay laptopun ekrana bağlayıp kullanabilirmiyim. Amacım 1000 tl ile elimden geldiğince performansa odaklanmak. Aynı zamanda küçük rotuşlarla yükseltebileceğim bir sistem olsun itiyorum.
Biraz araştırma yaptım Kasalara deli paralar veriliyor şaşırdım gerçekten bu kadar önemli mi kasa?
Ayrıca anladıgım kadarıyla 4gb ram yeterli laptoptan cıkma 250 gb ve 120 gb ve hdd'm var Hdd de düşünmüyorum.
Bir düşünün bakalım arkadaşlar neler çıkarabiliriz bu tablodan.