erenalisen
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 527
1 senelik ilişkim vardı ve 5 gündür ayrıyız 5 gündür ağlıyorum ben neyse dün konuştuk 2 saat ve sanki hiç ayrılmadık gibi konuşuyordu neyse telefonu kapatırken dedi ki bizden olmaz eren dedi ve kapattı 2 saat sonra ona ait olan gizli bir ınstagram hesabı gördüm es kaza Pp de o vardı ve hesap 400 takipçili hesabın içeriği de sürekli uygunsuz çıplak fotolar paylaşıyormus biz sevgili olduğumuz zamanlarda bile şimdi ona o kadar nefretim var ki kalbim acıyor birde bana kendini aşırı iyi biri olarak tanıtmışti bu kızla ben 9. Ayda öpüştüm sırf utanıyor diye seviyorum diye onu kilo almamı istedi aldım saçlarımı uzattım arkadaşlarımın hepsini hayatımdan çıkardım ama şuan migdem bulanıyor öyle biri için. Sizce ne yapmalıyım böyle birini unutabilmek için? Sürekli hesabına bakasım geliyor sürekli ama bakınca da daha çok nefret ediyorum içimdeki herşey ona karşı sönsün istiyorum nefret bile çünkü benim hiç bir suçum olmadı ben sevdim onu o bana bu şekilde davrandı ve ilk o demişti bana seni seviyorum diye en başta çıkmaya başlamadan önce şimdi ise 1.5 aydır o hesapta benim bile görmediğim yerlerini paylaştığını gördüm Allah'tan ayrı iken gördüm diyorum. Ayrıldığımız gün fenalaşıp hastaneye kaldırıldım ve sakinleştirici ile serum yedim uyumuşum hastahanede ve nabız makinesine bağlamışlar beni gece 3 e doğru nabzım durur gibi olmuş ve vücudum titremeye başlamış anında kalp masajı yapmışlar ben uykuda iken ufak bir kalp krizi geçirmişim böyle bir insan için ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım?