Ne Yapayım Ben Bu TTNET'i???

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar ben de Ttnet'in 1 Mbit hız 4Gb kotalı kullanıcısıyım.

Ancak işyerimde kotasız net olduğundan ofisteki bilgisayarı evden yöneterek download yaptığımdan eve fazla yüklenmedim.

Ay sonudur diye kotamı kontrol ettim (30 Kasım) ve sadece 1920 Mb kullandığımı görünce fatura boşa gitmesin diye acil inecek birkaç şey bulup 31 Kasım pazar günü akşam 21:00'a kadar download yaptım.
Tabii kota boş olduğundan 2,5 Gblik bir indirme sözkonusu oldu.
Ancak bugün(02 Aralık) kotamı kontrol edince 31 Kasım'daki downloadlarımın Aralık ayına yazılmış olduğunu gördüm.
Ve daha ayın başında 2,5 Gb'si dolmuş bir kotam oldu.

Söyleyin bakalım şimdi ben bu Ttnet'i ne yapayım???
Anasını ağlatacam bunların o olacak sonunda . . .

Bi de dava açacam önceki aydaki kota fazlalıkları sonraki aya devretsin diye. Bakalım o zaman ne halt yiyecek Ttnet. Ulan Ttnet Ben Senin Var ya . . .

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
arkadaşım herzaman kaybedersin :) mutlaka bi kılıfına uydurup haklı çıkıyolar :S bence zamanına yazık olur.hiç deneme...

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
small_hayta sonuna kadar haklısın.Bunlar o kadar yüzsüzki hiçbirşey de yapamazsın.
ADAM TEK EL KARDEŞİM,TEK EL. Seni 2 ye böler 3 e katlar.

Ulan şeytan diyor bir yerden bul g3 gir ana merkeze terör estir.!

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
small_hayta sonuna kadar haklısın.Bunlar o kadar yüzsüzki hiçbirşey de yapamazsın.
ADAM TEK EL KARDEŞİM,TEK EL. Seni 2 ye böler 3 e katlar.

Ulan şeytan diyor bir yerden bul g3 gir ana merkeze terör estir.!

Aynen...:)

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
bide şu sorun var bu 4GB tı 4000mb olarak alıyolar
akılsızlar 4096 olacak
96mb boşuna diyo her ay hepimizin

cagdasnas

Asistan
Reaksiyon puanı
0
turk.net kullanıyorum reklam yapmayı sevmem :D Neden turk.nette dolmasın diye :D

Reaksiyon puanı
2,148
-12 saatten uzun Internet bağlantısı oturumlarınız için kota miktarınız her 16 saatte bir kota hesabınıza yansıtılır.
-12 saatten kısa Internet bağlantısı oturumlarınız için Internet bağlantınızın kesildiği süreye kadar olan kota miktarınız, bağlantınız kesildikten 4 saat sonra kota hesabınıza yansıtılır.

telekomu korumak gibi olmasın ama buna dikkat ettin mi ?
yani sen diyelim saat 20 de modemi açtın son gün indirdin herşeyini hiç modemi kapatmadın ertesi günün saat 8 inde kayıt gider ve o da ertesi güne yazılmış olur benim de başıma geldi bi kere ama bu kadar büyük değildi tabi bende çok sövdüm zamanında , artık ayların son günlerinde 23 30 sularında modemi kapatıyorum sorun yok :)

ishak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen arkadaşlar bende çektim ttnetten bi gün nette gezerken bi sitede üyenin biri ttnet hakkında bazı şeyler yazmıştı hoşuma gitti sizlerle paylaşayım dedim

- YouTube'dan 6 Dakikalık Video için 23 Dakika
- Hotmail'in Açılması için 13 Sn
- Güvenlik Kodunun Gelmesi için 42 Sn
- TTnet'in ise Saniyede İşittigi Küfür İse Pahabiçilemez!..

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ufak bir sorun var.Kasım 30 gün çekiyor ;)

Galiba 30 Kasım yazmak isterken,31 Kasım yazmışsın.

Download konusuna gelince ayın son günlerinde saat 23:59'da en geç modemi kapat.Benim de bir keresinde son gün indirdiğim 500 mb bağlantıyı kapatmadığım için bir sonraki aya yazıldı.

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
6 Ay^da 180 Yerine 380 Ödeyince Sınırsıza Çevirdim .

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
-12 saatten uzun Internet bağlantısı oturumlarınız için kota miktarınız her 16 saatte bir kota hesabınıza yansıtılır.
-12 saatten kısa Internet bağlantısı oturumlarınız için Internet bağlantınızın kesildiği süreye kadar olan kota miktarınız, bağlantınız kesildikten 4 saat sonra kota hesabınıza yansıtılır.
Modemi ayın son günü saat 20 den önce kapatıp açmak gerektiğini anlıyorum. Doğru mu?

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Arkada$Lar bencede öyLe bir imkanınız varsa sınırsız yapın Sınırsız Yaptım iLk ay 74 GB Down Yaptım :D