Arkadaşlar direk konuya girecem kız arkdaşım hasta ve rahatsız geçen gün acilde kaldı her zaman yanındaydım onun ilgilenirdim çok severdim halada öyle lakin bana şöyle dedi ( ben hala iyi değilim kendime gelemedim toparlanmaya çalışıyorum ben yazana kadar lütfen yazma ben sana yazacam dedi ) daha önce böyle birşey dememişti ve ben 2 gündür yazmadan bekliyorum ama çok zor durumdayım merak ediyorum. endiseleniyorum yarın doktor sırası var hemm o konu hakkında da doktor ne diyecek ne dedi diye şimdiden içim içim yiyor
Ve ( ben senin icin iyi olmaya calisacam ve ben sana yazacam endişelenme telaş yapma insanlarıda telaşa sürükleme bir gün iki gün üç gün sürebilir ama gelecem dedi ) sizce ne yapmayalım amacı farklı olsa böyle demezdi diye düşünüyorum siz nasıl değerlendiriyorsunuz
Ve ( ben senin icin iyi olmaya calisacam ve ben sana yazacam endişelenme telaş yapma insanlarıda telaşa sürükleme bir gün iki gün üç gün sürebilir ama gelecem dedi ) sizce ne yapmayalım amacı farklı olsa böyle demezdi diye düşünüyorum siz nasıl değerlendiriyorsunuz