Ne önerirsiniz?

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
arabaya biniyorum camları kapatıyorum sevdiğim bir müziği açıyorum son ses bağıra bağıra şarkı söylüyorum ve gazı köklüyorum....

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Çok sinirliysen derin nefes alıp 1den 10a kadar say, neden 10a kadar sayıyorum ben diye bi soru gelecek aklına işte ortada sinirin yatışmış oluyor :D
Müsaitsen sevdiğin ve seni eğlendiren bi parçayı sonuna kadar aç, olmadı aç bi fps al eline makinalıyı düşmanlara mermi yağdır :D

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bence abdest al ve Allaha şükret hiç bi şeyin kalmıyacak, garantili ;)

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
call of duty yada crysis ta birkaç düşman öldürmek yada, f 16 simulatörde birkaç yer bombalamak sinirleri yatıştırmada iyi geliyor.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Sinirlenmemeye özen gösteriyorum.
Hayatımda bir, iki kez haricinde pek kavga etmedim.
Çok aşırı sinirlensem de, duruma göre itidalimi koruyabiliyorum.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
arabaya biniyorum camları kapatıyorum sevdiğim bir müziği açıyorum son ses bağıra bağıra şarkı söylüyorum ve gazı köklüyorum....

bu nasıl bir fantezidir arkadaş :D yapmayın böyle bak sağlığınıza dikkat edin lütfen :D

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bu nasıl bir fantezidir arkadaş :D yapmayın böyle bak sağlığınıza dikkat edin lütfen :D
nezaman ki SDN'ye yorum yazmazsam bilki ozaman bu fantezi artık işe yaramayacaktır :D çünkü ozmana cennette olmuş olacam :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
İş yerinde kapının kenarı aliminyum köşebent çok sinirlendiğimde ona yumruk atıyorum o kadar iyi geliyor anlatamam

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
nezaman ki SDN'ye yorum yazmazsam bilki ozaman bu fantezi artık işe yaramayacaktır :D çünkü ozmana cennette olmuş olacam :D

Cümlemiz inşallah (:

Ben sinirlenince sinirimi karşı taraftan çıkartırım. Kin tutamıyorum çünkü, fakat hırs yapıyorum. Sıkıntıları içime atmayı sevmiyorum. Bir keresinde çok sinirlendiğimde evin perde duvarına sert bir yumruk attım ve duvarın bir parçası kırılmıştı. O günden beri hakkımı söz ile arıyorum.

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Resim yaparım ben, Genelde karakalem çalışırım.. Her çizgide biraz daha rahatlarım :)

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ben eskiden çok sinirliydim. 10 ay önce falan... Okuduğum kitap beni baştan değiştirdi. Artık sinirlerle, tartışmayla, üzüntüyle vakit harcamıyorum. Ben sadece YAŞAMAK istiyorum. En büyük ilkem buy oldu. Sana tavsiyem;

Dua edersen emin ol sakinleşirsin. Duanın gücü asla hafife almamalı insan... Bİr yerden alıntı yapıyorum:

"Duanın gücünü hepimiz hayatımızda bir şekilde yaşamışızdır. Büyüklerin eli öpüldüğünde onlardan dua istenir. dua et yeter denilir. Kiminin parası kiminin duası deyisinde de dikkat çekilmek istenen kelime Duadır. Hayal bile edilemeyecek şeyleri gerçekleştiren, üzgün yüzlerin bile gülümsemesine sebep olan yine Duanın gücüdür. Dua aslında yaratıcıyla olan bağlantının teyidi bir yerde ispatidir. DUA yaptığın kadar kul, kabul edildiği kadar sevgilisindir Rabbin katında."

Sakin kalman dileğiyle :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ben eskiden çok sinirliydim. 10 ay önce falan... Okuduğum kitap beni baştan değiştirdi. Artık sinirlerle, tartışmayla, üzüntüyle vakit harcamıyorum. Ben sadece YAŞAMAK istiyorum. En büyük ilkem buy oldu. Sana tavsiyem;

Dua edersen emin ol sakinleşirsin. Duanın gücü asla hafife almamalı insan... Bİr yerden alıntı yapıyorum:

"Duanın gücünü hepimiz hayatımızda bir şekilde yaşamışızdır. Büyüklerin eli öpüldüğünde onlardan dua istenir. dua et yeter denilir. Kiminin parası kiminin duası deyisinde de dikkat çekilmek istenen kelime Duadır. Hayal bile edilemeyecek şeyleri gerçekleştiren, üzgün yüzlerin bile gülümsemesine sebep olan yine Duanın gücüdür. Dua aslında yaratıcıyla olan bağlantının teyidi bir yerde ispatidir. DUA yaptığın kadar kul, kabul edildiği kadar sevgilisindir Rabbin katında."

Sakin kalman dileğiyle :)

Hocam öyle bir anlattın ki, Hemen alasım geldi. Hangi kitaptır bu?

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hocam öyle bir anlattın ki, Hemen alasım geldi. Hangi kitaptır bu?

Yazarın tüm kitaplarını okuyabilirsiniz:) Ama hiçbir zaman önyargıyla yaklaşmamalısınız.

Google' a Dale CARNEGIE(yazarın adı) diye arattır, dilersen ekşiden de yorumları okuyabilirsin. Herkese tavsiye ediyorum. Beni bile değiştirmişse herkesi değiştirir. Ben hepsini okudum. Sen de kitap özetinden bakıp istediğini seçebilirsin :) Emin ol yazarı çok büyük işler başaran kişi... Bunu da okuduktan sonra öğrenmiş oldum yanlış anlaşılmasın :)

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Shakira dinliyorum geçiyor valla sende öyle yap

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
ben önceden öyle neşeli espirili bi adamdımki herkezin neşe kaynağdım başıma gelen ardı ardına bi sürü olaydan ve uğradığım ihanetlerden dolayı vede şu hayattta güvenecek kimsem olmadığını anladığımdan beri acayip sinirli bi adam oldum yani dışım gülüyo içim yanıyo bende arasıra sinirlendiğim zaman koşa koşa gider otururum tekken in başına alırım ultra harda kıyasıya adam döverim ps2 de öyle rahatlarım

KirliSinek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
seni kimsenin rahatsız etmeyeceğine emin olduğun bir odaya geç hafif bir klasik müzik eşliğinde duygularını düşüncelerini olan biten herşeyi kendini izle ama asla yorum yapma sadece izle bir an da anlamsız bir mutluluk kaplıyacak içini.

sonsahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kemal sunal'ın bir filmini izleyeceksin.

sonsahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o zaman sinirlendiğinde ne yapmaman gerektiğini bulduk :kemal baba dan uzak dur :)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
ben genelde sinirlenmem yahu. tabi bide bunu sevgilime sor :D

zaten sinirimi de ondan çıkarırım.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Komik olabilir ama Angry Birds oynuyorum :)

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Çıkıp dışarı dolaşırım :D Çünkü içerde afakanlar basar sinirlenince :D

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Al bi kutu sigara !! Boğaza karşı yada şehrinde manzara olan bir yere git . Mis gibi çek içine tütünü . Oh miss gibi sinir minir kalmaz . Yani sigara içsem yapardım . Ben yapamıyorum bari içenler yapsın.

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Al bi kutu sigara !! Boğaza karşı yada şehrinde manzara olan bir yere git . Mis gibi çek içine tütünü . Oh miss gibi sinir minir kalmaz . Yani sigara içsem yapardım . Ben yapamıyorum bari içenler yapsın.

:) yanına da alkol tam misssss