BrknEs
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 166
arabaya biniyorum camları kapatıyorum sevdiğim bir müziği açıyorum son ses bağıra bağıra şarkı söylüyorum ve gazı köklüyorum....
arabaya biniyorum camları kapatıyorum sevdiğim bir müziği açıyorum son ses bağıra bağıra şarkı söylüyorum ve gazı köklüyorum....
nezaman ki SDN'ye yorum yazmazsam bilki ozaman bu fantezi artık işe yaramayacaktırbu nasıl bir fantezidir arkadaşyapmayın böyle bak sağlığınıza dikkat edin lütfen
![]()
nezaman ki SDN'ye yorum yazmazsam bilki ozaman bu fantezi artık işe yaramayacaktırçünkü ozmana cennette olmuş olacam
![]()
Resim yaparım ben, Genelde karakalem çalışırım.. Her çizgide biraz daha rahatlarım![]()
Ben eskiden çok sinirliydim. 10 ay önce falan... Okuduğum kitap beni baştan değiştirdi. Artık sinirlerle, tartışmayla, üzüntüyle vakit harcamıyorum. Ben sadece YAŞAMAK istiyorum. En büyük ilkem buy oldu. Sana tavsiyem;
Dua edersen emin ol sakinleşirsin. Duanın gücü asla hafife almamalı insan... Bİr yerden alıntı yapıyorum:
"Duanın gücünü hepimiz hayatımızda bir şekilde yaşamışızdır. Büyüklerin eli öpüldüğünde onlardan dua istenir. dua et yeter denilir. Kiminin parası kiminin duası deyisinde de dikkat çekilmek istenen kelime Duadır. Hayal bile edilemeyecek şeyleri gerçekleştiren, üzgün yüzlerin bile gülümsemesine sebep olan yine Duanın gücüdür. Dua aslında yaratıcıyla olan bağlantının teyidi bir yerde ispatidir. DUA yaptığın kadar kul, kabul edildiği kadar sevgilisindir Rabbin katında."
Sakin kalman dileğiyle![]()
Hocam öyle bir anlattın ki, Hemen alasım geldi. Hangi kitaptır bu?
kemal sunal'ın bir filmini izleyeceksin.
Komik olabilir ama Angry Birds oynuyorum![]()
Al bi kutu sigara !! Boğaza karşı yada şehrinde manzara olan bir yere git . Mis gibi çek içine tütünü . Oh miss gibi sinir minir kalmaz . Yani sigara içsem yapardım . Ben yapamıyorum bari içenler yapsın.