Konsollarda 2007 den beri çıkışta.PC de ise bu sene fena değil.Kamera açısı ve oyun hızı iyi olsaydı PES oynardım.
Çok uğramış EA stüdyoları FIFA için ama PC de hala istediğim seviye de değil....
Konsoldaki 11 ise bugüne kadarki çıkmış tek gerçek futbol simulasyonu...
ben fifanın şu huyunu sevmiyorum fifa 08 ve 10 da da değiştrimediler bunu ya amaç ne bizim isteğimize göre yani kullanıcının isteğine göre pas ve ya şut çekmek fifada pas tuşuna basın önündeki ilk adama pas atıyo yani buda ileride çok adam varsa pası isteğimiz yere değilde oyunucunun durumuna göre atıyo pesin pas huyunu sevdim yaw o yönden kötü fifa ve ben oyandığımda heycan alamıyorum trübün diye bişi yok bi kere adam gol atyıo tamam mı servet mesela bakıyorum gol atarken kale direğinin orda bekliyo öle golden sonra bi iki saniye sonra sağ tarafta ofsayt direğinin orda seviniyo ne ara geldin oraya be adam ancak fifanın sevinç gösterileri felan güzel onalrı beğendim daha iyi yaparlarsa oynarımama favorim PES nedeni maçı hisediyorum ve en az dör beş saat oynadığım zamanlar oluyo bi oturuşta bir turnuva bitiyorum yani![]()
![]()
Oynamadığın ortada.Herkeste aynı cümle.Siz topu düz sürer.Hep aynı yerden vurusanız tabikide aşıldık pozisyonlar olur.
Tek taktik şaka gibiSen bir manager mod oyna ondan gel bir daha buraya.3 sene götür menejerlikte bak nasıl taktikler yapman gerekiyor.
Yeter artık hep aynı yorumlar kimse sıkılmadı mı? Sevemeyebilirsiniz ama doğru düzgün bir sebep belirtin...
Yanlış anlamışsın, PES den bahsediyor.
FIFA'yı 2009'dan sonra hangi bilgisayara kurduysam kötü bir görüntü, balon bir kontrolü var. Konsollarda da görüntü çok tuhaf, karanlık gibi görünüyor. CeBIT'te konsolda gayet güzel gördüm, o kadar.