Ne Oluyor Fifa ya

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Fifa 2007 den sonra çakılmaya başladı Pes Yükselişe Fifa Çakılışa Yorumlarınız Nedir?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
pc'ye fifa11 cıktı cakılış diye bisey kalmadi, konsollarda da fifa9-10 ile toparlanmaya baslamıstı. suan cakılan yerinde sayan pes. Fifa11 gelmis gecmis en iyi futbol simulasyonu.

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Konsollarda 2007 den beri çıkışta.PC de ise bu sene fena değil.Kamera açısı ve oyun hızı iyi olsaydı PES oynardım.

Çok uğramış EA stüdyoları FIFA için ama PC de hala istediğim seviye de değil....

Konsoldaki 11 ise bugüne kadarki çıkmış tek gerçek futbol simulasyonu...

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Konsollarda 2007 den beri çıkışta.PC de ise bu sene fena değil.Kamera açısı ve oyun hızı iyi olsaydı PES oynardım.

Çok uğramış EA stüdyoları FIFA için ama PC de hala istediğim seviye de değil....

Konsoldaki 11 ise bugüne kadarki çıkmış tek gerçek futbol simulasyonu...

Aynen katılıyorum.

sonmodel06

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Fifa 09 ve 10'u hep kötülüyordum. Ama Fifa 11 oynadıktan sonra pesi kötülemeye başladım :) Fifa 11 pcde oynadım hem de xbox360da oynadım gördüm ki dağlar kadar fark var.. Konsollarda Fifa mükemmel.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ben asıl pc icin fifa12'yi bekliyorum, 11 pc icin ilk nexgen oyundu direk ps3 fifa10'un pc icin port edilmis hali. ama fifa12 de eksikleri tamamlayacaklarina eminim.

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Fifa 12 de 11 in portu olacak...

Birde port oyunlar x360 tan çevrilir...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
varsın öle olsun keske direk 11'in portu olsa zaten daha ne olsun. suanki haliyle bile fifa pc icin en iyi. tabiki pc-konsol arasinda herzaman fark olacaktir varsın olsun belki bigün ikiside ayni oyun olur kimbilir. fifa fifaya rakip degil sonucta rakibi belli rakibinin ne durumda olduguda belli. evet dogru sölüyosun yanlıs yazmisim xbox portu olucak.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
PES te bazı şeylere gıcık olmaya başladım...

bazen bazı taktikler ezberleniyor...

sürekli istisnasız aynı şekilde uygulanabiliyor...

ve karşı taraf müdahale edemiyor...

sen yırtınıyorsun 1 gol atıyorsun karşı taraf dalga geçer gibi aynı dakikada dümdüz gelip ceza sahana giriyor ve golü atıyor...

hiç bir defans oyuncun da müdahale edemiyor...

bu kez de oynamanın bir mantığı kalmıyor...

çünkü karşı taraf gol yedikçe aynı taktikle sana cevap veriyor...

oyun dediğin böyle tek düze olmamalı...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
gercekten fifada yok böyle seyler. 2 3 fark yemedigin taktirdr herzman maci cevirebliyosun becerine göre. ama 2 3 fark yedinmi vay haline takımın baslıyo dökülmeye moral düşüp en basit paslari bile atamamaya, karsi takım tabi costukca farki aciyo. buna rahmen beraberlik golunu bulursan bu sefer üstünlük sana geciyo karsi takım telaslaniyo, taraftarida arkana alisyosun oyun tek kaleye dönüyo. ben böle sabaha kadar anlatirim gercekten cok güzel bi oyun fifa. sirf oyuncularin pas, sut, düsme kalkma, itiraz, kayma atlama zıplama, pas isteme vs haketleri mimikleri icin bile oynanmayi hakediyo.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Yaw adam beni isterse 10 sıfır yensin... ama oynayarak yensin...

sadece tek taktik ile çat çat bir birinin bire bir kopyası goller ile yenince oynun havası kaçıyor...

öyleki defansta tüm oyuncuların aciz bir halde kalıyor... kol bozulmuş da tuşlar basmıyor gibi oluyor...

Yani hangi mantıkla böyle oyuna hileler koyuyorlar onu da anlamıyorum...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
fifada öle aşılamaz hileli taktikler görmedim gercekte takım neyse oyundada öle oynuyo mesela barcelonaya rakip olunca pas manyagi yapiyolar adamı.

wako

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Fifa 11 konsol da harika oynanıyor. Klavyede sınırlı bi oynanış var. Oysa konsol farklı hareketleri rahat yapmanızı sağlıyor. Pes 11 de konsol işkence gibi. pes 2010 oynayıp fifa 2010 nu hiç oynamamıştım. Fifa 11 gerçekten güzel. Eksikleri yok mu, var. O kadar da olur.

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ben fifanın şu huyunu sevmiyorum fifa 08 ve 10 da da değiştrimediler bunu ya amaç ne bizim isteğimize göre yani kullanıcının isteğine göre pas ve ya şut çekmek fifada pas tuşuna basın önündeki ilk adama pas atıyo yani buda ileride çok adam varsa pası isteğimiz yere değilde oyunucunun durumuna göre atıyo pesin pas huyunu sevdim yaw o yönden kötü fifa ve ben oyandığımda heycan alamıyorum trübün diye bişi yok bi kere adam gol atyıo tamam mı servet mesela bakıyorum gol atarken kale direğinin orda bekliyo öle golden sonra bi iki saniye sonra sağ tarafta ofsayt direğinin orda seviniyo ne ara geldin oraya be adam ancak fifanın sevinç gösterileri felan güzel onalrı beğendim daha iyi yaparlarsa oynarımama favorim PES nedeni maçı hisediyorum ve en az dör beş saat oynadığım zamanlar oluyo bi oturuşta bir turnuva bitiyorum yani :D :D

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ben fifanın şu huyunu sevmiyorum fifa 08 ve 10 da da değiştrimediler bunu ya amaç ne bizim isteğimize göre yani kullanıcının isteğine göre pas ve ya şut çekmek fifada pas tuşuna basın önündeki ilk adama pas atıyo yani buda ileride çok adam varsa pası isteğimiz yere değilde oyunucunun durumuna göre atıyo pesin pas huyunu sevdim yaw o yönden kötü fifa ve ben oyandığımda heycan alamıyorum trübün diye bişi yok bi kere adam gol atyıo tamam mı servet mesela bakıyorum gol atarken kale direğinin orda bekliyo öle golden sonra bi iki saniye sonra sağ tarafta ofsayt direğinin orda seviniyo ne ara geldin oraya be adam ancak fifanın sevinç gösterileri felan güzel onalrı beğendim daha iyi yaparlarsa oynarımama favorim PES nedeni maçı hisediyorum ve en az dör beş saat oynadığım zamanlar oluyo bi oturuşta bir turnuva bitiyorum yani :D :D

Tuşlara ne kadar şiddetli basarsan o kadar ileri gider.Tek dokunuşla tabiki öndekine atıcak.2 saniye basılı tutarsan ileri doğru atıcak.Saçma...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Oynamadığın ortada.Herkeste aynı cümle.Siz topu düz sürer.Hep aynı yerden vurusanız tabikide aşıldık pozisyonlar olur.

Tek taktik şaka gibi :D Sen bir manager mod oyna ondan gel bir daha buraya.3 sene götür menejerlikte bak nasıl taktikler yapman gerekiyor.

Yeter artık hep aynı yorumlar kimse sıkılmadı mı? Sevemeyebilirsiniz ama doğru düzgün bir sebep belirtin...

Yanlış anlamışsın, PES den bahsediyor.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
yazı cok karısık tam anlayamadim ama arkadas fifa'da heyecan alamiyorum tribün diye bisey yok pes'te var mı dedi? eger bunu dediyse fifada peste oynamamıs?

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
FIFA'yı 2009'dan sonra hangi bilgisayara kurduysam kötü bir görüntü, balon bir kontrolü var. Konsollarda da görüntü çok tuhaf, karanlık gibi görünüyor. CeBIT'te konsolda gayet güzel gördüm, o kadar.

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
FIFA'yı 2009'dan sonra hangi bilgisayara kurduysam kötü bir görüntü, balon bir kontrolü var. Konsollarda da görüntü çok tuhaf, karanlık gibi görünüyor. CeBIT'te konsolda gayet güzel gördüm, o kadar.

Öyle mi ? Cevap veremeyeceğiz...

bab-ı ali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
98 yılından bu yana Hem Pes hemde Fifa serilerini oynadım....Fifa 11 bambaşka benim için...