Ne oldu win 7 rtm'ye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sere
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hani 13 temmuzda rtm sürümü çıkacaktı. Ne oldu?

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
64 biti tamamen sızdı forumda paylaşmak yasak ilegal paylaşım yapan siteler e bakçaksınız..

musti38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
7600 sürümü rtm değil yabancı sitelerde öyle yazıyor. ekim 22 de çıkacak gibi görünüyor.

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Korsanlar hiç para ödemeden kullanırken. Her özelliğini hemde.

Parayla satın alanlar ne diyecek bu işe merak ediyorum onlarda yolunu öğrenip korsanmı olacaklar yoksa şikayetmi edecekler :)

seyyah01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
64 bit işletimde kurduğunuz her program 64 bit olmak zorunda! yoksa çalışmıyor .bilginiz olsun diye yazayım dedim..

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
korsan diyorsunuz da parayla alanlar enayi mi?
ya windows beleş yapacak ya da herkes lisans alacak.
hem satın alanların hem de bill amca'nın hakkına giriyorsunuz.adamı cennetlik yaptınız :D

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
64 bit işletimde kurduğunuz her program 64 bit olmak zorunda! yoksa çalışmıyor .bilginiz olsun diye yazayım dedim..

Alakası yok =) Sadece driverınızlarınızda 64bit olmak zorunda sorunsuz çalışması için.

64bit windows içinde 2 tane program files vardır. Bir tanesinin sonu x86 ile biter. 32bit uygulamalar buraya kurulur ve sorunsuz çalışır, lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın...

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
Pardon peki oyunlar için geçerlimi bu. yani şu an ki piyasada olan oyunlarıda kursak çalışırmı ?

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
tabii ki çalışır oyun ve programlar sorunsuz çalışır

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Eğer işlemciniz 64bit destekliyorsa 32biti beklemeyin.Win7 32bit çıkacak son windows olacaktı yanlış hatırlamıyorsam.Artık x64'ün güzelliklerinden faydalanma zamanı :) Konunun asıl sorusuna gelirsekte çıktı hatta belki indiriyor bile olabilirim :)

sere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
artık bu geceden itibaren upload edilmiş olur sanırım.

mustafabir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne alakası var canım bende hp pavilion t9300 var bir çok drivers 32-bit ve uyumlu ekran kartı ve parmak izi hariç..

sere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herhalde SDN Bu çıkacak olan rtm'nin orjinali yani finali ile aynı rütbeye sahip olmasından dolayı Burada paylaşıma kapattı? Yanılıyor muyum? Ama Size şunu diyebilirim ki Ha rtm ha final hiç bir fark yok Ben vista sp2 'den biliyorum..

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
herhalde SDN Bu çıkacak olan rtm'nin orjinali yani finali ile aynı rütbeye sahip olmasından dolayı Burada paylaşıma kapattı? Yanılıyor muyum? Ama Size şunu diyebilirim ki Ha rtm ha final hiç bir fark yok Ben vista sp2 'den biliyorum..

RTM halka acik degildir,

Released To the Manufacturers = Ureticiler icin dagitim.

Yani OEM ureticileri icin urunlerini hazirlamalari ve OEM surumlere ayarlamalari icin dagitilir, ama cok dusukte olsa bir ihtimal RTM indirilebiliyor microsoft'tan lakin bunun icin Technet yada MSDN uyeliginiz olmasi gerekiyor ( ucretli )

Buradan yayinlanmaya baslar ise bu bir cesit halka acik RTM olabilecegi icin microsoft pek ses etmiyor dagitilmasina.
Vista da bunu yapmisti.

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
FwgLp3FKa1.jpg

festin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu 32 bit 64 bit ne oluyor :)

Bende Acer 5720G var. 2 GB Ram ve Core 2 duo 2

Şimdi buna 64 bit kurualbilir mi? Kurulsa ne olur? Yoksa bu 32 bitlik midir?