Enginmurat
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 28
Arkadaşlar YouTube'da ne konu hakkında içerik öğretirim izlenir yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
kardeşim yeter sürekli acayip acayip konular açıyorsun sal şu grubu yavArkadaşlar YouTube'da ne konu hakkında içerik öğretirim izlenir yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
Şarkı tarzı şeyler daha fazla izleniyor. Aynı şekilde oyun veya vlog şeyleri de çok izleniyor.Arkadaşlar YouTube'da ne konu hakkında içerik öğretirim izlenir yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
Özür dilerim kardeşim Amacım seni rahatsız etmek değildi Sadece merak ettiğim konular hakkında sorular soruyorum pek teknolojiyle aram yok öğrenmek istiyorum YouTube'da YouTube içerik öğretmeye Başlayacağım inşallah bu yüzden sorular soruyorum kimse rahatsız etmek değil amacım sizi sizi rahatsız ettiysem özür dilerim Amacım bu değildi gerçekten Verdiğin cevaplar için teşekkürlerkardeşim yeter sürekli acayip acayip konular açıyorsun sal şu grubu yav
hayır özür dilemene gerek yok da sürekli konu açıyorsun bunları aratıp bulabilirsinÖzür dilerim kardeşim Amacım seni rahatsız etmek değildi Sadece merak ettiğim konular hakkında sorular soruyorum pek teknolojiyle aram yok öğrenmek istiyorum YouTube'da YouTube içerik öğretmeye Başlayacağım inşallah bu yüzden sorular soruyorum kimse rahatsız etmek değil amacım sizi sizi rahatsız ettiysem özür dilerim Amacım bu değildi gerçekten Verdiğin cevaplar için teşekkürler
Evet arattinan bulabilirim Ama ben yani forumdaki insanların düşüncelerini öğrenmek istiyorum bu yüzden bu şekilde davranıyorumhayır özür dilemene gerek yok da sürekli konu açıyorsun bunları aratıp bulabilirsin
forumda youtube’a içerik üreten çok az kişi var içerik üreten kişilere sosyal medya üzerinden sorarak daha kolay bulabilirsinEvet araptan bulabilirim Ama ben yani forumdaki insanların düşüncelerini öğrenmek istiyorum bu yüzden bu şekilde davranıyorum
Teşekkürler kardeşimforumda youtube’a içerik üreten çok az kişi var içerik üreten kişilere sosyal medya üzerinden sorarak daha kolay bulabilirsin
Forumda daha önce sorulmamış sorular soruyorum amacın formu daha zengin içeriklerde doldurmak Bu yüzden yani daha çok çabalıyorum illaki birileri cevap verecektir bazıları kızsadaTeşekkürler kardeşim