Ne dostluğum sağlam ne de sevgim :-(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cavid1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cavid1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben bu hayatla nasıl başacıkıcam bilmiyorum.Bazen her şeyi bırakıb ölüpte rahatlamak istiyorum.Ama maalesef Ailemin üzülmesinden korkuyorum.bu yıl doğumgünümü kutlarken 1 arkadışım bile gelmedi,geneldede zatan her doğumgünümde gelmek istemezlerdi.en yakın arkadaşımdam soruyorum neden gelmedin,diyorki hocayla dersdeyim.ama ben onun doğungününde işimi bırakıb gidiyorum.hayatımda ilk kez 14 yaşında şehire gezmeye gidiyorum bir kaç arkadaşımla,30 dakka sonra babam arıyo diyorki 30 dakka sonra evde ol.Bazen insanlara izliyorum okadar mutlular ki kıskanıyorum.arkadaş olmaya çalışıncada uzaklaşmak zorunda kalıyorum.tam bir futbol hayranıyım.3kcüez hayatımım en önemli maçına gidicektimki okulda çok ağır travma geçiyorum.1ay yatakda kalıyorum.insanlar okadar güzel şeyler sahiblerki:pahalı telefonlara,bilgisayarla.ben neden haketmiyorum anlayamıyorum.verinle sözümüde ailemede yapıyorum,ama beni kandırıyolar.her gün aynı yere gidib-gelmektende(okula) çok sıkıldım.tatil günleride bir yerede gidemiyorum.ne zaman kendim için çok önemli işi yapıyorumki bir problem çıkıyo.çevremdekide bir çok kişininde sevgilisi var,onlara bakıyorum o kadar mutlular ki of...keşke karşıma sonuna kadar seve bileceğim biri çıksa,ama olmuyo neyapayım.bütün günü ona baksam oda bana...ingilterede gitmeyide çok istiyordumda ama param yetmiyo.ailede de okadar problemimiz var ki...mutlu ve rahat ola bilmem için ne yapmalıyım? :-(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşım sen daha bebesin. Bu bebeliği bırak. büyüyeceksin adam olacaksın. buna göre plan yap. öyle karşıma bişe çıksa zengin olsam mutlu olsam diye hayal kurmakla olmuyor. hadi oldu diyelim zaten uzun vadeli olmayacak. bir şeylere emek vermeyi öğren. emeğin karşılığında elde ettiğin şeyleri tart. daha sonra zaten kazandığın kabiliyetler insanların ilgisini çekecek ve seninle arkadaş olmak isteyenler çıkacaktır. bunlardan çıkarcı olanları ele, adam yerine koyma sadece buna değen kişileri kendine arkadaş seç. senin yerinde olsam hocayla derste olan arkadaşımla münasebetimi azaltırdım. eğer o da azaltıyorsa zaten arkadaş olamazsınız. benim gözlemlediğin senin ebeveynlerinde de iş yok. bu yüzden kendini yetiştirmeye çalış. bebeler gibi oturup sadece hayal kurma, nasıl gerçekleştireceğini öğren. karakter sahibi ol. senin yaşın mutluluk yaşı değil emek yaşı. o yaşta yaptıklarınla ileride mutluluk gelir. gelen bu mutluluğun kalıcı olmasını istiyorsan da dediklerimi yap.

taurus160

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben bu hayatla nasıl başacıkıcam bilmiyorum.Bazen her şeyi bırakıb ölüpte rahatlamak istiyorum.Ama maalesef Ailemin üzülmesinden korkuyorum.bu yıl doğumgünümü kutlarken 1 arkadışım bile gelmedi,geneldede zatan her doğumgünümde gelmek istemezlerdi.en yakın arkadaşımdam soruyorum neden gelmedin,diyorki hocayla dersdeyim.ama ben onun doğungününde işimi bırakıb gidiyorum.hayatımda ilk kez 14 yaşında şehire gezmeye gidiyorum bir kaç arkadaşımla,30 dakka sonra babam arıyo diyorki 30 dakka sonra evde ol.Bazen insanlara izliyorum okadar mutlular ki kıskanıyorum.arkadaş olmaya çalışıncada uzaklaşmak zorunda kalıyorum.tam bir futbol hayranıyım.3kcüez hayatımım en önemli maçına gidicektimki okulda çok ağır travma geçiyorum.1ay yatakda kalıyorum.insanlar okadar güzel şeyler sahiblerki:pahalı telefonlara,bilgisayarla.ben neden haketmiyorum anlayamıyorum.verinle sözümüde ailemede yapıyorum,ama beni kandırıyolar.her gün aynı yere gidib-gelmektende(okula) çok sıkıldım.tatil günleride bir yerede gidemiyorum.ne zaman kendim için çok önemli işi yapıyorumki bir problem çıkıyo.çevremdekide bir çok kişininde sevgilisi var,onlara bakıyorum o kadar mutlular ki of...keşke karşıma sonuna kadar seve bileceğim biri çıksa,ama olmuyo neyapayım.bütün günü ona baksam oda bana...ingilterede gitmeyide çok istiyordumda ama param yetmiyo.ailede de okadar problemimiz var ki...mutlu ve rahat ola bilmem için ne yapmalıyım? :-(

büyük insanlar büyük sıkıntılarla doğar zorluk çekmek güzeldir ilerlediğinde büyüdügünde bunların ne olduğunu anlarsn aç gözlü birisi olmazsın neyin ne demek oldunu bilmek için zorluk çekmek bence gerekli ve iyi allaha şükürler olsun ama sakın isyan etme kardeşm ne kadar sıkıntı çekersen ileride o kadar başarılı olursun ama bırakmaman lazm

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Sınıfın en popüler kişisi benim, az önce swarmda sınıftan birbiriyle fazla takılmayan gruplardan oluşan 20 kişinin beraber pikniğe gittiğini gördüm bu tür şeyler her zaman yaşanır sana düşen görmek bilmek gidişata göre kendine önlemler almak
Sıkıntı etme kardeşim hayatta zorlukları gördükçe yaşadıkça ilerlersin. Değilse onların hepsi her zaman takılsalar da senden benden daha yalnızlar emin ol.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ooo tam da beni anlatmış, yani neredeyse. Ben Lise3'ün başına kadar kızlarla doğru düzgün iletişimi olmayan, okuldaki en pasif öğrenciydim. Hiçbir yere beni çağırmazlardı. Benim de zamanım hep internet kafelerde geçerdi. Sonra da üniversite sınavı geldi çattı. Asosyalliğimi üzerimden atmıştım ama tam anlamıyla sosyal bi insan değildim. İlk sene sınavı kazanamadım, dershaneye gittim ve orada çok güzel arkadaşlıklar kurdum. Ardından üniversiteyi kazandım. Şimdi bunca zaman yapamadıklarımın acısını çıkarıyorum. Arkadaşlarım bi yere gittiği, ne bilim bişeyler yaptığı zaman hep beni de çağırır. Okul gezilerinde beraberizdir hep. Uzun lafın kısası, hayattan ümidini kesme. Varsın sevgilin olmasın. Bi problem değil bu. Benim hiç sevgilim olmadı mesela ve bunu da hiç kafama takmıyorum. (ASLINDA ÇOK TAKIYORUM AMA SONRA AYRAN İÇİYORUM, GEÇİYOR.) Ama olmayacak diye de bişey yok. Sen içini ferah tut, önce üniversiteni kazan bi Allah'ın izniyle. Sonra bak bakalım hayat nasıl da değişiyor :)

Cavid1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.belkide söyledeğin gibi Allahın izniyle üniversiteni kazanıbda zamanla acımı unuturum.Ama ilk önce okumama davam edib çalışmam lazım.bugün sabah hocanın yanındam hazırlıkdan eve gidoyorum.sokakı bir kadın gördüm,ilk defa görüyorum.Benim yüzüme bakıb diyor:öyle üzgün görünüyorsunki sanki ülkenin bütün ağırlığı senin üzerinde,genç çoçuksun,sebebi ne? benden daha zor hayatı olduğu için bir şey söylemedim

taurus160

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.belkide söyledeğin gibi Allahın izniyle üniversiteni kazanıbda zamanla acımı unuturum.Ama ilk önce okumama davam edib çalışmam lazım.bugün sabah hocanın yanındam hazırlıkdan eve gidoyorum.sokakı bir kadın gördüm,ilk defa görüyorum.Benim yüzüme bakıb diyor:öyle üzgün görünüyorsunki sanki ülkenin bütün ağırlığı senin üzerinde,genç çoçuksun,sebebi ne? benden daha zor hayatı olduğu için bir şey söylemedim
sevgili işine hiç girme bu yaşta zaten evlenmicen e 5 6 senede gitmez zaten evcilik oynamak gibi bişey ama sonunda kalbin kırılır :D s***ir et

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Farkında mmısın bilmiyorum ama cavidin de benim de Üniversiteli olmamıza rağmen sevgilimiz yok. Eğer bir ila altı ay öncesine dönebilseydim yapacağım ilk iş o kıza gidip seni seviyorum sen benimsin o kadar demek olurdu. Bak şimdi ben son aşamaya kadar geldim son aşama da onu sevdiğini söyleme aşaması ama sezon bitti herkes evine yurduna tatiline gidecek ve seneyeki dönem de hiçbir şey olmamış gibi sıfırdan devam edecek
Korkma hiçbir şeyden bu hayatta, düşün ki bu dünya sana ait sen bir oyundasın ve oyundaki herkes senin etrafına seni şaşırtmak için yerleştirilmiş simülasyonlar. Dostun da oyunun parçası düşmanın da. Fakat unutma ki bu oyunun admini sensin; sen ne kadar fark etmesen de senin bulunduğun ortamın potansiyeli aniden değişiyor sen istesen oyundaki karakter olarak istediğin her şeyi yapabilirsin. Kaybedecek neyin var senin?! Geleceğini kaybetmezsin zaten kazanmamışsındır. Sana düşen her şeyi bir kenara koyup herkese hak ettiği değeri vermek. Monoton hayatı bırakmak çeşitli kuruluşlara katılmak kendine hem çevre edinebileceğin hem de vakit geçireceğin uğraş bulmak. Eğer yoksa ilk dediğimi yine hatırla. Ne kadar çekingen olan ben geçmişe dönebilseydim o kıza gidip de aşığım sana derdim. Çünkü o geçen zamanda hem sen acı çekiyorsun hem de zamanla zaten bilmeyen kalmıyor. Birisine mesaj mı yazacaksın. Mesela kızın en yakın arkadaşına. De ki
ben ... yi seviyorum
Ardından mesajı gönderme tuşuna şöyle bir bak. İçinden de ki korkanın çocuğu olmaz. Gözünü kapat hiçbir şey düşünme dünyayla bağını kopar ve o parmağını gönder tuşuna indir. Göreceksin gerisi iplik gibi geliyor.

Kendini yalnız hissettiğinde tak kulaklığı aç sesi sonuna kadar ve 'defalarca' Ali Kınık - Yıkılma dinle.

Umarım etkili olmuştur kardeşim hadi hayırlı geceler