Yardım ne diyeyim

noktanokta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
biri var aynı sınıftayız benımle oturmazmıs oyle dedı ama ısı dusunce yanıma oturuyor ne dıyeyım oturunca laf carpıtmalı onerısı olan yazarsa sevinirim

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,869
Ne diyebilirsin ki? Kalk yanımdan zaten benimle oturmayacağını söylemiştin de. Şimdi oturmak istedim derse sen de, artık ben istemiyorum de.

Son düzenleme:

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,869
bana işin düşmediğinde oturduklarının yanına git de
Bahsettiği kız, arkadaşın hoşlandığı kız sanırsam. Kız kendinden uzak diye üzülüyor zaten, bu kızı ondan daha da uzaklaştırır.

noktanokta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Aynen abi ben kızı üzmek istemem ama anlamadığım bir şey var ben yeterince iyi davranıyorum ama benim yerime oturdugu kişiler her gün kızla dalga geçiyor fiziğini kendisini aşağılıyorlar kız hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor ama ben bugün bir kez bende öyle yapsam ne olur dedim tabii öyle yapmadım bir şey sordu bakmadan bilmiyorum dedim kız küstü abi ben yemin ederim bunu anlayamıyorum

Ömer sal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Aynen abi ben kızı üzmek istemem ama anlamadığım bir şey var ben yeterince iyi davranıyorum ama benim yerime oturdugu kişiler her gün kızla dalga geçiyor fiziğini kendisini aşağılıyorlar kız hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor ama ben bugün bir kez bende öyle yapsam ne olur dedim tabii öyle yapmadım bir şey sordu bakmadan bilmiyorum dedim kız küstü abi ben yemin ederim bunu anlayamıyorum

Anlaman lazım dostum tamda anlattığın gibi çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen ona kibar ve iyi davrandığını sanıyorsun ama aslında kendinden ödün veriyorsun.Mesela senle hiç dalga geçtiği olupda senin alttan aldığın oldu mu sor bakım kendine veya yalnızca işi düşüp yanına geldiğinde her seferinde yanından gitmesine rağmen yardım ettin mi?

Son düzenleme:

Emirhan Sonmez

Doçent
Reaksiyon puanı
411
biri var aynı sınıftayız benımle oturmazmıs oyle dedı ama ısı dusunce yanıma oturuyor ne dıyeyım oturunca laf carpıtmalı onerısı olan yazarsa sevinirim
öylelerini görmezden gel cıldırırlar dikkata bile alma hep tersle öyle yaparsan yaranırsın.