noktanokta
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
biri var aynı sınıftayız benımle oturmazmıs oyle dedı ama ısı dusunce yanıma oturuyor ne dıyeyım oturunca laf carpıtmalı onerısı olan yazarsa sevinirim
Bahsettiği kız, arkadaşın hoşlandığı kız sanırsam. Kız kendinden uzak diye üzülüyor zaten, bu kızı ondan daha da uzaklaştırır.bana işin düşmediğinde oturduklarının yanına git de
Aynen abi ben kızı üzmek istemem ama anlamadığım bir şey var ben yeterince iyi davranıyorum ama benim yerime oturdugu kişiler her gün kızla dalga geçiyor fiziğini kendisini aşağılıyorlar kız hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor ama ben bugün bir kez bende öyle yapsam ne olur dedim tabii öyle yapmadım bir şey sordu bakmadan bilmiyorum dedim kız küstü abi ben yemin ederim bunu anlayamıyorum
Aynen abi ben kızı üzmek istemem ama anlamadığım bir şey var ben yeterince iyi davranıyorum ama benim yerime oturdugu kişiler her gün kızla dalga geçiyor fiziğini kendisini aşağılıyorlar kız hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor ama ben bugün bir kez bende öyle yapsam ne olur dedim tabii öyle yapmadım bir şey sordu bakmadan bilmiyorum dedim kız küstü abi ben yemin ederim bunu anlayamıyorum
öylelerini görmezden gel cıldırırlar dikkata bile alma hep tersle öyle yaparsan yaranırsın.biri var aynı sınıftayız benımle oturmazmıs oyle dedı ama ısı dusunce yanıma oturuyor ne dıyeyım oturunca laf carpıtmalı onerısı olan yazarsa sevinirim