• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ne demek Üyecik

Usui Takumi

Profesör
Şener Şen Çicek Abbas da diyor ya NE DEMEK ŞAKİR bende aynısını sizin için diyorum NE DEMEK ÜYECİK
SDN yi çoktandır bilmemize rağmen yeni üye olduk diye bu küçümsemede ne oluyo kendimi aşağılanmış hissettim :) :) :) :( :) :) :( :)

Ben de profesör yazınca aşağılanmış hissediyorum.

Ayşecik cik cik cik,
Fatmacık cık cık cık sen bu oyundan çık :P

Boş ver. Asistanlık uzak değil. :)

Forum rütbelerine takılmayın...Çünkü bilgili olan insan forum rütbelerinden belli olmaz...

maksat eğlence yalnız şu üniversite okul vari rütbeleri değiştirseniz misal

Zenci
Lanet Olası Pis Zenci
Kahraman Zenci
Üstad Zenci
Ulu Zenci
ZENCİ CEK (en üst mertebe sadece ben) :) :) :) :) :)

maksat eğlence yalnız şu üniversite okul vari rütbeleri değiştirseniz misal

Zenci
Lanet Olası Pis Zenci
Kahraman Zenci
Üstad Zenci
Ulu Zenci
ZENCİ CEK (en üst mertebe sadece ben) :) :) :) :) :)
Rektör olmak adamı tatmin ediyor. :P

Daha çok mesaj yaz kendini aşağılanmış hissetme diye sitede seni daha uzun süre tutmaya yarayan bir süre sonra seni bağımlı hale getiren stratejik küçük çaplı bir yöntem :D(bu sayede üye çokluğuna göre online olma durumuna göre reklam sayısı artar ve alternatifler çoğalır site gelirlerini karşılar) bunu uzun vadeye dökersen olumlu sonuçlar alırsın sende bu konuyu açtığına göre teorinin onaylanma olasılığı artıyor :D:D:D

amaaan boş şeyler bunlar takma kafana...

Mesajları kim yazmış hangi rütbedeki kişi yazmış hangi renk nickli vatandaş yazmış bunların önemi yok

Önemli olan her bir mesajın kendi içerdiği anlam...

Yazana göre burada mesajları değerlendirirsek işimiz var :)

Bakma sen sol sütuna sen sadece yazılanlara bak yeter... :)

Öncelikle hoş geldin, bence senin sorunun çok büyük değil. Burada her türlü insan var ama iyi insan daha daha fazla var. Sakın ha forum rütbelerine bakıp da kimseyi yargılama kesinlikle yanılırsın, dolayısıyla senin "üyecik" olmanın da bu bağlamda pek bir önemi yok. İyi forumlar...

Rütbe meraklısı olmamak lazım.

f10e74ad-2faa-41ff-a3e4-daacc6a3d44c.jpg