Naziler Bu Sefer Kazandı

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Bunca yıldır Wolfenstein'da Nazileri yenmeyi başardık fakat bu kez tam tersi oldu. Efsane beklenen başarıyı yakalayamadı!

Ünlü FPS (First Person Shooter) Wolfenstein, geçtiğimiz haftalarda yeni nesil grafikleriyle oyun dünyasına dönüş yapmıştı. Ancak bir zamanlar, bilgisayarla haşır neşir olan herkesin mutlaka denediği oyun, bu sefer yapımcıların yüzünü güldürmedi. 25 Ağustos'da piyasaya çıkan yapım, açılış haftasında X360'da 59 bin, PS3'de 30 bin PC'de ise ancak 17 bin satabildi.

[SDNTV]http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/9183/t_wolfenstein_launch.flv[/SDNTV]
Bu durum Jedi Knight 2, Jedi Academy ve X-Men Origins: Wolverine oyunlarıyla, büyük beğeni toplayan yapımcı Raven firması için büyük bir şok oldu. Çünkü, geçtiğimiz aylarda çıkan, X-Men Origins: Wolverine beklenenin üzerinde eleştiriler aldığı için iyi bir satış başarısı yakalamıştı. Bir çok oyuncu, Wolfenstein'da bulunan, bilim kurgu ve fantastik ögelere bir türlü alışamadı.
Anlaşılan, kullanıcılar İkinci Dünya Savaşı temelli oyunlarda, eski kafalı davranıyor ve sadece Nazi öldürmek istiyor. Activision, bu satış grafiğinden oldukça rahatsız olduğunu, Raven'ın yeni projesinin çıkış tarihini değiştirerek gösterdi. Yapımcı firmanın bilim kurgu aksiyon konulu yeni yapımı, önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde raflardaki yerini alacak.
:: Wolfenstein sizce bu başarısızlığı hak etti mi?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bence çok haketti. Neden derseniz, tanıtımlarında ben bu oyunun o kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim. Oynadıktan sonra anladım. Yani güzel tanıtamadılar bence.

onrcrpk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha fazla satmalıydı ama @malibumali nin dediği gibi reklam pek olmadı

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Wolfenstein gerçekten müthiş bir oyun. Oynarken çok farklı duygular yaşatıyor. Black Sun oyunun beni çok etkileyen havasına daha fazlasını katmış.

malisoyer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oynanış açısından pekte keyif verici bir oyun olmamış.şahsen ilk oyun bundan daha güzeldi.yüklediğim gün bir kaç bölüm oynadım sonrasında sildim oyunu.

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bunun üzerine devam oyunu gelir inş..

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Farklı bir motor kullansalardı grafikler daha güzel olabilirdi, sniper ile adamı vurduğunda kafası kolu kopuyor çokda gerçekci olmuyor bana göre vede fazla teknolojik silahlar koymuşlar eski ve yeni slahlar arasında uçurum var gibi yani eski silahlar çok eski yeniler fazla teknolojik. Oynarken eski oyun kadar korkutmasada yinede keyifle oynadım diyebilirim...