Navigasyon cihazı yardım lütfen

emekçi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bence navitech al derim hem ucuz hem sağlam..ben aldım memnunum.

emekçi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
navitech önerebileceğin bir model varmıdır peki kardeşim
şimdi sen nasıl özellikler istiyorsun bana sadece yolumu gösterdin dersen ona göre yoksa en yüksek sınıf özellikli modellerini tercih edelim.sana nasıl uyar fiyat olarak.....
fazla vermeyim diyorsan şunu al sana yeter http://www.delcoshop.com/pinfo.asp?pid=246 ama fiyat araştırması yap...bence yeterli. diğerlerinde ek olarak bluetooth ve tv gösterenler var. tabi fiyatta artıyor

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ınfiniti'yi nt'den almıştım üç-dört ay önce gayet güzel,kullanışlı.

Sormak istediğin soru var mı?

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
şimdi sen nasıl özellikler istiyorsun bana sadece yolumu gösterdin dersen ona göre yoksa en yüksek sınıf özellikli modellerini tercih edelim.sana nasıl uyar fiyat olarak.....
fazla vermeyim diyorsan şunu al sana yeter http://www.delcoshop.com/pinfo.asp?pid=246 ama fiyat araştırması yap...bence yeterli. diğerlerinde ek olarak bluetooth ve tv gösterenler var. tabi fiyatta artıyor

bana bluetooth ekstra olarak olsn yeter.Birde harita yazılımı ne var bunda.En iyisi başarsoftun haritasımıdır?

emekçi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bana bluetooth ekstra olarak olsn yeter.Birde harita yazılımı ne var bunda.En iyisi başarsoftun haritasımıdır?
başarsoft igo var en iyi uygulama ödülü var.ayrıca ömür boyu ücretsiz güncelleme yapıyor

bence bu sana uyar fiyatlarda özelliklerde iyi http://www.delcoshop.com/pinfo.asp?pid=251 yinede bir araştır.burası kendi satış siteleri bazen en ucuz burası olabiliyor bazende başka yerlerde ucuz olabiliyor

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5

emekçi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bence fazla para vermene hiç gerek yok daha üstlerini alma yani hepsi aynı işi görüyor.ekstra ekran büyük oluyor yada bluetoth oluyor,tv oluyor bu tarz yani...harita sonuçta hep aynı

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Algılaması filan iyi.

kardeşim bişey soracam diyelim ki blutooth açık navigasyonda aktif sen o arada usb den veya sd karttan müzik dinleyebiliyormusun.Birde navigasyonda sesli uyarı kaç metre kala seni uyarıyor.

TayfunYilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben aldim daha bu yazin bursadan artvine gittim önce ankaraya sonra trabzona ordanda artvin i ayarladim süper bişi sana her türlü ayrintiyi gösteriyor atiyorum sana soldan git diyor sen düz gidiyorsun rotadan çıkıyorsun hemen farklı bi rota çıkartiyor sana süper bişi :)

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
kardeşim bişey soracam diyelim ki blutooth açık navigasyonda aktif sen o arada usb den veya sd karttan müzik dinleyebiliyormusun.Birde navigasyonda sesli uyarı kaç metre kala seni uyarıyor.

Cihazı bir kez kısa yolculukta kullandım.

Müzik çaları denemedim,uyarıları 300 m... diye belli aralıklarla söylüyor.

Yani ''tavsiye eder misin?'' dersen al derim.

ahmet1985

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gps hızlı bulması önemli birde ekranı gündüz gözü ile rahat görünüyorsa alabilirsin