Fade_rr
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Bir insan nasıl yakışıklı olur soru bu cevaplarınızı bekliyorum (saçma sorular p1)
bakım yaparak, kendini severekBir insan nasıl yakışıklı olur soru bu cevaplarınızı bekliyorum (saçma sorular p1)
Tipini görek de öyle yorum yapalım.Bir insan nasıl yakışıklı olur soru bu cevaplarınızı bekliyorum (saçma sorular p1)
Allah vergisi.Bir insan nasıl yakışıklı olur soru bu cevaplarınızı bekliyorum (saçma sorular p1)
Şimdi kaşları düzelttimde saçta bı problemim var saçım dalgalı ve yüz şeklim yuvarlak yani yuvarlaka yakın ondan yuvarlak diyorum hangi stili yapacağıma karar veremiyorum sence nasıl bir şekil yaparımTip görecelidir. Ama ülkemizdeki boomer güzellik algıları yüzünden "yakışıklı" görünmeniz için bir kaç tavsiye;
1) Kişisel bakım ve hijyen: Kadınlar çok dikkat eder ve toplumda da saygınlığınızı artırır. Hijyenden kastım da deodorant sıksanız el yüz yıkama, diş bakımı, tırnaklar vs. gibi şeyler.
2) Tüyler: Gereksiz tüylerden kurtulmak en iyisidir. Kendinize kıllı mı kılsız mı vücut yakışıyor bunu belirleyin. Sakalınızı isteğe göre kesin. Önemli nokta, kaşlarınız düzenli olmalıdır. Tertipli kaşlar dikkat çeker. Hiç yoktan ortaları alın.
3) Giyim Kuşam: Türkiyede güzellik algılarını bir de giyim kuşam belirler. Günümüz 13-17 yaş türko ergen kızlar 'kargo pantolon' ve 'oversize sweat' giyen erkeklerden hoşlanıyor genel olarak. Çok daha cazip geliyorlar muhtemelen. Fakat popüler kültür giyilenin göze hoş gelip batmasında rol oynar. Kendi giyim tarzınızı benimseyip kullanmak kendiniz olduğunu göstermenin en iyi yollarındandır.
4) Saçlar: Temiz ve bakımlı saçlar tabii ki çok önemlidir. Ancak cilt sorunları vs. sebepler olabilir ve bu yüzden burayı göz ardı ediyorum velhasıl kelam yüz şeklinize ve tipinize en uygun saç tipi sizi en çekici kılan özelliklerden biridir. 13-17 yaş ergen kız kitlesine geri dönersek sanırsam saçı ortadan ayrık erkekler favorileri.
5) Kimse güzel değildir. Bunu ayrı bir madde olarak açtım çünkü söylemek istediğim bir şeyler var. O da, kimsenin instagram makarasında olduğu kadar güzel olamamasıdır. Sosyal medyada gördüğünüz o berkecan sizden 10 kat daha mı yakışıklı? Hayır değil. Sadece fotoğrafı üzerinde milyonlarca oynama ve efekt var. Gerçek yaşamda çimenlere dokunamamış asosyaller iki efekt ve bir kaç kontrast ayarıyla kendini yakışıklı sanmaya başlamış. Yakışıklı olmak için en iyi yöntem aynanın karşısına geçip gerçeklerle yüzleşmek ve daha sonra yakışıklı/güzel olduğuna kendini inandırmaktır.
Okuduğunuz için teşekkürler.
Bir kaç fotoğraf bırakıyorum şuraya;Şimdi kaşları düzelttimde saçta bı problemim var saçım dalgalı ve yüz şeklim yuvarlak yani yuvarlaka yakın ondan yuvarlak diyorum hangi stili yapacağıma karar veremiyorum sence nasıl bir şekil yaparım
Bakım yapıp giyim tarzını düzelterek. Dişlerini fırçalaman bile yakışıklılığını etkiliyor. Şu an nasıl görünüyorsan görün, biraz sporla, yüz bakımıyla, vücut bakımıyla ve absürt olmayan düzgün bir giyim tarzıyla her türlü yakışıklı olursun.Bir insan nasıl yakışıklı olur soru bu cevaplarınızı bekliyorum (saçma sorular p1)
Allah'ın verdiği her canlı güzeldir.Bir insan nasıl yakışıklı olur soru bu cevaplarınızı bekliyorum (saçma sorular p1)