Nasıl Sistem Uzmanı Olunur?

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Bilişim teknolojilerinde kariyer yapmak için atacağınız adımlarda alacağınız sertifikalar oldukça önemli. Sistem uzlanlığı sertifikasyonuna nasıl çalışmak gerekiyor, nasıl hazırlanılır?

Bilişim teknolojileri alanında birçok konuda verdiği eğitimleri sürdüren AcademyTech, sistem uzmanlığı eğitimleriyle ilgili sorularımızı yanıtladı. Sertifikasyonun avantajları, eğitim ücretleri ve öğrencilerin kendilerini nasıl geliştirebileceğiyle ilgili bilgileri videomuzda bulabilirsiniz.

İzleyin

[sdntv3]2009_01_24_tersayan.mp4[/sdntv3]

Bilgi için: AcademyTech
Telefon: (216) 550 44 22
SDN - http://shiftdelete.net

labtek38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Malesef Bu tür eğitim ve sertifikasyon kursaları sadece İstanbul,Ankara gibi büyük şehirlerde oluyor mesela Kayseri için bu tip eğitim alabileceğim bir yer bulamadım. Aslında bu tip bir eğitimi almayı çok istememe ve fiyatın problem olmamasına rağmen almam mümkün gözükmüyor.

Reaksiyon puanı
189
sertifikalar fasa fiso. kendinizi bir konuda gelistirdikten sonra o konu üzerinde deneyim sağlayın yeter. sertifika belki iş bulmanıza yardımcı olur o kadar...

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar internet üzerinden ne gibi sertifikalar alabilirim

Reaksiyon puanı
189
aldım daha önce CHİP ten ama normal kullanım için bir sertifika :)

zaten netten alacağın sertifika ya o olur yada seminere katılım sertifikası. mesela benim microsofttan var netten bir seminerine katılmıştım oradan vermişti :D

ama hedeflerimde MCSE, MCSD ve MCDBA sertifikaları var...

Reaksiyon puanı
189
mcse ile ilgili zaten kurslara katılmışlığım var. hatta diğer sertifikalar ile ilgili de bir çok araştımra yptım ama ilgin yinede sağol...

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
sertifika yapmayacak ki işi. ben birçok konuda sertifika sahiplerinden daha deneyimliyim. çünkü bilgisayar sektöründe en önemli olan şeylerden biridir deneyim. bunun yanında yenilikleri çok iyi takip edince sorun kalmıyor.

sertifika almak için de bilgi değil para gerekiyor bu devirde. en azından Türkiye'de.
hepsi bir sürü para istiyor. ben o işleri çok iyi biliyor ve yapıyor olsam bile parayı basamayınca sertifika filan hayal oluyor.

asgari ücretle çalışıp ailemi geçindiren tek kişiyken sertifika olayı benim harcım gibi görünmüyor.

cnr

Asistan
Reaksiyon puanı
5
sertifika yapmayacak ki işi. ben birçok konuda sertifika sahiplerinden daha deneyimliyim. çünkü bilgisayar sektöründe en önemli olan şeylerden biridir deneyim. bunun yanında yenilikleri çok iyi takip edince sorun kalmıyor.

sertifika almak için de bilgi değil para gerekiyor bu devirde. en azından Türkiye'de.
hepsi bir sürü para istiyor. ben o işleri çok iyi biliyor ve yapıyor olsam bile parayı basamayınca sertifika filan hayal oluyor.

asgari ücretle çalışıp ailemi geçindiren tek kişiyken sertifika olayı benim harcım gibi görünmüyor.

katiliyorum, fiyatlari cok yuksek ve is bulma garantiside yok.. bununla ilgili bir sistemde yok.. sertifikayi aliyorsunuz ve gerisi sansiniza kalmis..