Nasıl savunma yazabilirim?

BİLGE ADAM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben ortak sinav zamani bir arkadasa kopya veririken yakalandim ve disipline gonderildim sucumu kabul ediyorum ve pismanim sizden su yardimi isteyecegim pazartesi savunmami yazacagim ama nasil yazacagim bilmiyorum yardim ederseniz sevinirim

tarık_07

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yaptığının hata olduğunu, böyle birşeyin birdaha tekrarlanmayacağı vurgularına dayanan bir yazı yaz. Bir dahada dikkatli ol yakalanma. Öğrenci adam kopya çekerken yakalanırmı ya. :-) Hangi yöntemi kullandında yakalandın.

BİLGE ADAM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kopya cekerken degil ya edebiyati sifir olan bir arkadasa kopya veriyordum ama yakaladilar peki nasil cumleye baslayayim bi ornek verir misin

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bence suçlamaları kabul etme, arkadaş benden silgi istedi ben de olmadığını söylerken gözetmenler tarafından yanlış anlaşılmaya kurban gittim , şeklinde ifadeni ver beraatini iste. yok eğer daha önceden suçu kabul etmişsen baskı altında mecburen kabul ettiğini beyan et

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Birşey olmaz. Kopya verdiği için siciline birşey işlenen öğrenci görmedim. Seni ve diğerlerini böyle işlere girişmekten vazgeçirmek amaçlı yapıyorlar. Senin bunları bilmemen gerekiyor, o ayrı. Yapmadım deme madem yakalandın, pişmanım falan filan bir daha olmaz de, en fazla uyarı alırsın. :)

BİLGE ADAM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Birşey olmaz. Kopya verdiği için siciline birşey işlenen öğrenci görmedim. Seni ve diğerlerini böyle işlere girişmekten vazgeçirmek amaçlı yapıyorlar. Senin bunları bilmemen gerekiyor, o ayrı. Yapmadım deme madem yakalandın, pişmanım falan filan bir daha olmaz de, en fazla uyarı alırsın. :)

Zaten pismanim filan yazicam benim karakterime yakisan bir davranis degildir ilk ve son olacaktir filan yazicam

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
kopya verdi diye öğrenci siciline bir şey geçilmez benim bildiğim.

bende zaman zaman bu yollara başvuruyorum. mecbur kalınca.
ama öyle hocaya hakaret edercesine değil.
savunmana nasıl başlaman konusunda hiçbir fikrim yok ama fazla korkmana gerek yok bence. hocanın gözünün önünde yaptıysan işler değişir ama ufak tefek bir şeyse bir şey olmaz. en fazla o sınava a ait notunu 0 olarak girer. e okula kopya olarak geçerler o sınavı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu arada lise dimi? :)

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Yav öğrenci adam kopya alışverişi yaparken yakalanır mı arkadaş :D
Arkadaşların dediğini yap. Bidaha tekrarlamayacağım falan filan de.

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkadaş ortak sınava giriyor, sbs gibi bir şey yanı arkadaşlar. Eğer kopya tespit edildiyse sınavın geçersin sayılır kardeşim geçmiş olsun.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Öncellikle geçmiş olsun, suçu kabul etmezsen bir şey olmaz. :) Suçu kabul etme.