Merhaba yaşım 16 kilom 50 ve boyum 180. Ben şuan çok zayıfım kilo almam gerekiyor tabikide nasıl kilo alabilirim hedefim 60 üstü lütfen yardımcı olabilirmisiniz aynı zamanda evde sporda yapmalımıyım yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim
Yağ bağlamaman icin spor yaparak fazla yemelisin lifli gida fazla tuketme bol su ic.Merhaba yaşım 16 kilom 50 ve boyum 180. Ben şuan çok zayıfım kilo almam gerekiyor tabikide nasıl kilo alabilirim hedefim 60 üstü lütfen yardımcı olabilirmisiniz aynı zamanda evde sporda yapmalımıyım yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim
Düzenli olarak yapılmayan sporun fiziğe hiçbir katkısı yoktur bunu unutma ha diyorsan ben düzenli olarak yapacağım . İlk önce kilonu biraz oturtman lazım yoksa bu kiloda yaptığın sporun sana pek faydası olmaz . Geceleri bol bol yemek yemeye çalış gece yediğin yemekler geç sindirilir buda sana kilo olarak geri döner.Merhaba yaşım 16 kilom 50 ve boyum 180. Ben şuan çok zayıfım kilo almam gerekiyor tabikide nasıl kilo alabilirim hedefim 60 üstü lütfen yardımcı olabilirmisiniz aynı zamanda evde sporda yapmalımıyım yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim
Yağlanmamak adına demiştim sporuDüzenli olarak yapılmayan sporun fiziğe hiçbir katkısı yoktur bunu unutma ha diyorsan ben düzenli olarak yapacağım . İlk önce kilonu biraz oturtman lazım yoksa bu kiloda yaptığın sporun sana pek faydası olmaz . Geceleri bol bol yemek yemeye çalış gece yediğin yemekler geç sindirilir buda sana kilo olarak geri döner.
Yağlanmamak mı yağlanacak kilon yok kiYağlanmamak adına demiştim sporu
Yazdığın için Çok sağol deneyeceğimEvde elbette spor yapmalısın ama sadece ağırlık çalışmalısın kardiyodan uzak durman gerekiyor.
Haftanın 3 günü ağırlık çalış çalışma süren 1saati aşmasın.
Kilo almak için balık yağı takviyesi alabilirsin ama araştır güzel sağlıklı bir ürün al.
Yemeklere mesela pilava falan ekstra zeytinyağı ekleyebilirsin.
Yer fıstığı kaju badem kabak çekirdeği gibi kalorisi yüksek ve sağlıklı yağlardır bol bol gün içinde tüketilebilir.
Kilo alacam diye her bulduğunu yeme ilerde sağlık sorununa yol açar.
Aynı şekilde yemeği hızlı da yeme bu da bağırsağı mahveden bir durum ilerde ciddi rahatsızlıklara neden olur.
Yemek yerken ya da yemekten önce su içme ki daha fazla yiyebilesin.
Pirinç patates haşlaması veya fırınlanmış patates yiyebilirsin bol bol.
Bunların hepsini her gün yapman gerekiyor 1 gün bile yapmazsan boşa gider çünkü kilo alamamak da en az vermek kadar zordur alamayan kişiye.
Yediğin şeyler her gün aynı olmalı bu yüzden bugün iştahım yok vs diyip bir gün düzgün yemezsen 1 haftalık emek boşa gider.
Spora yaptıktan sonra bıraktığın zaman kaslar yerini yağa bıraktığı için kilon normal gözükür bende öyle oldu.
Şimdi tekrar spora başladım.
Şekeri falan da bırak kilo alacam diye çok şekerli hamurlu şeyler yemek ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.
Bu yazılanları 5 6 ay en azından dene eğer bişi değişmezse bir doktora görünmende fayda var.
bende 1.76-77 boylarında 63 kilo ağırlığında dal gibi çocuğum bende seninle aynı dertten muzdaribimMerhaba yaşım 16 kilom 50 ve boyum 180. Ben şuan çok zayıfım kilo almam gerekiyor tabikide nasıl kilo alabilirim hedefim 60 üstü lütfen yardımcı olabilirmisiniz aynı zamanda evde sporda yapmalımıyım yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim
önceden fıstık ezmesi ve zeytinyağı hiç yemezdim şimdi hastası oldumEvde elbette spor yapmalısın ama sadece ağırlık çalışmalısın kardiyodan uzak durman gerekiyor.
Haftanın 3 günü ağırlık çalış çalışma süren 1saati aşmasın.
Kilo almak için balık yağı takviyesi alabilirsin ama araştır güzel sağlıklı bir ürün al.
Yemeklere mesela pilava falan ekstra zeytinyağı ekleyebilirsin.
Yer fıstığı kaju badem kabak çekirdeği gibi kalorisi yüksek ve sağlıklı yağlardır bol bol gün içinde tüketilebilir.
Kilo alacam diye her bulduğunu yeme ilerde sağlık sorununa yol açar.
Aynı şekilde yemeği hızlı da yeme bu da bağırsağı mahveden bir durum ilerde ciddi rahatsızlıklara neden olur.
Yemek yerken ya da yemekten önce su içme ki daha fazla yiyebilesin.
Pirinç patates haşlaması veya fırınlanmış patates yiyebilirsin bol bol.
Bunların hepsini her gün yapman gerekiyor 1 gün bile yapmazsan boşa gider çünkü kilo alamamak da en az vermek kadar zordur alamayan kişiye.
Yediğin şeyler her gün aynı olmalı bu yüzden bugün iştahım yok vs diyip bir gün düzgün yemezsen 1 haftalık emek boşa gider.
Spora yaptıktan sonra bıraktığın zaman kaslar yerini yağa bıraktığı için kilon normal gözükür bende öyle oldu.
Şimdi tekrar spora başladım.
Şekeri falan da bırak kilo alacam diye çok şekerli hamurlu şeyler yemek ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.
Bu yazılanları 5 6 ay en azından dene eğer bişi değişmezse bir doktora görünmende fayda var.