MyNameİsJOHNNY
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 362
SDN Forum Yani Bu Forumda Nasıl Hareketli Profil Fotoğrafı Yapabilirim ?
1)Kusura Bakmayın Yeniyim Forum Açma İşlerinde1)Konuyu yanlış yere açmıssın.
2) böyle birşey için konumu açılır özelden Bir moderatöre yazaydın.
3)GIF yapman gerekiyor.
bendede olmuştu bi ara Farklı bir tane dene ve boyutu çok büyük olmasın.1)Kusura Bakmayın Yeniyim Forum Açma İşlerinde
2)Zaten Bu Profil Fotoğrafı Gif Ama Olmuyor Nedense
Sorun Var Diyor Ve Kabul Etmiyor Tarayıcı Kaynaklı Fln Yazıyorbendede olmuştu bi ara Farklı bir tane dene ve boyutu çok büyük olmasın.
bendede aynı oldu. Forumdada bir sıkıntı var. Çok düşük boyutlu dene. kalitesi az olan.Sorun Var Diyor Ve Kabul Etmiyor Tarayıcı Kaynaklı Fln Yazıyor
Moderatöre "Gif nasıl yapılır ?" Diye mi soracak arkadaş ?1)Konuyu yanlış yere açmıssın.
2) böyle birşey için konumu açılır özelden Bir moderatöre yazaydın.
3)GIF yapman gerekiyor.
Tamam Hemen Deniyorum Varmı Öneriniz Kız Veya Oyun Karakteri Olabilirbendede aynı oldu. Forumdada bir sıkıntı var. Çok düşük boyutlu dene. kalitesi az olan.
Yok Yaptım Ama Nedense Olmuyor Bende Sormak İstedimModeratöre "Gif nasıl yapılır ?" Diye mi soracak arkadaş ?
kız koyma seni kız zannederler ben yaşadım daha yeni koymama rağmen.Tamam Hemen Deniyorum Varmı Öneriniz Kız Veya Oyun Karakteri Olabilir
Öyle desene yahu.Yok Yaptım Ama Nedense Olmuyor Bende Sormak İstedim
Gif boyutu 1 mbdan küçük olsun ve 400x400 olacak şkilde ayarlayın
keşke ppdeki kişi sen olsaydın ne bu böyle ablamız çok ateşli.Yok Yaptım Ama Nedense Olmuyor Bende Sormak İstedim
Sizinki de Varmı Önerinizkeşke ppdeki kişi sen olsaydın ne bu böyle ablamız çok ateşli.