- Reaksiyon puanı
- 2,265
binance'den almayı düşünüyorum ama vpn kullanırsam sıkıntı çıkar mı binance ile (vpn kullanmam gerekiyor şuanlık neden sormayın)
Eğer ücretsiz bir VPN ise sakın yapmayın. Bütün bilgilerinizi topluyorlar. (Bazılarında hesap bilgileri dahil) Eğer premium bir VPN ise Türkiye sunucularına bağlanın. Binance TR'den işlem yapmayı destekliyor.binance'den almayı düşünüyorum ama vpn kullanırsam sıkıntı çıkar mı binance ile (vpn kullanmam gerekiyor şuanlık neden sormayın)
premium vpn değilki neyse 1.1.1.1 kullanırım sıkıntı olmaz(illegal birşey yapmadığın sürece verilerini paylaşmıyorlar)Eğer ücretsiz bir VPN ise sakın yapmayın. Bütün bilgilerinizi topluyorlar. (Bazılarında hesap bilgileri dahil) Eğer premium bir VPN ise Türkiye sunucularına bağlanın. Binance TR'den işlem yapmayı destekliyor.
Dodgecoin nasıl alınır hakkında;
<https://www.binance.com/en/buy-sell-crypto?channel=hzBankcard&fiat=USD> Burası Binance'in kendi sitesi domainden görebileceğiniz üzere. Doge/TRY olarak işlem yapmaya izin vermiyor. Paranızı Dolar olarak kullanmanız gerekiyor. Bankanız parayı otomatik dönüştürecektir zaten işlemi yaparken. (Ve ya direkt Dolar hesabını kullanırsınız ve ya Euro vs. varsa ve Dogecoin destekliyorsa onları kullanabilirsiniz.) Daha sonrasını talimatlar gösterecektir.
Hocam 1.1.1.1 dediğimiz şey DNS oluyor ki bunun şu an konuştuğumuz alandaki gizlilik ile alakası yok. VPN'in gizlilik sözleşmesini okuyun ona göre karar verin. Ayrıca illegal işler olmasına gerek yok ki. Eğer o sözleşmede ben senin bilgini toplayacağım ve bunu görüntüleme iznim olacak diyorsa istediği gibi toplar ve illegal durumlarda açma zorunluluğu olmaz. Dikkatli olun.premium vpn değilki neyse 1.1.1.1 kullanırım sıkıntı olmaz(illegal birşey yapmadığın sürece verilerini paylaşmıyorlar)
dns olsa bile siteye girebiliyorum. şöyle bonuslu filan referans linki varmıHocam 1.1.1.1 dediğimiz şey DNS oluyor ki bunun şu an konuştuğumuz alandaki gizlilik ile alakası yok. VPN'in gizlilik sözleşmesini okuyun ona göre karar verin. Ayrıca illegal işler olmasına gerek yok ki. Eğer o sözleşmede ben senin bilgini toplayacağım ve bunu görüntüleme iznim olacak diyorsa istediği gibi toplar ve illegal durumlarda açma zorunluluğu olmaz. Dikkatli olun.
siteye girebiliyorum. şöyle bonuslu filan referans linki varmıOpenVPN sanırım bilgi toplamıyordu kullanım koşullarına yinede bakın toplamadığından emin olursunuz.
siteye girebiliyorum. şöyle bonuslu filan referans linki varmı
Al-alma, yukselir, duser gibi tavsiyeler istiyorsaniz bununla ilgili bilgi vermek kanunen suc bilginiz olsun.dogecoin alıyorum şuan. 120tl lik alacağım. şöyle yap böyle yap diye önerileriniz varmı
hayır binance nasıl kullanılır vs. ayrıca 2008 yılı yok 2003 girsem sıkıntı olurmuAl-alma, suradan al gibi tavsiyeler istiyorsaniz bununla ilgili bilgi vermek kanunen suc bilginiz olsun.
Kimligini dogrulaman ve ozcekim falan gondermen gerekiyor, kabul etmezler. Ayrica 13 yasinda odeme araci olarak kullanmayacaksan bu islerle ugrasmani tavsiye etmem.hayır binance nasıl kullanılır vs. ayrıca 2008 yılı yok 2003 girsem sıkıntı olurmu
doğum tarihi mi 2008 xdhayır binance nasıl kullanılır vs. ayrıca 2008 yılı yok 2003 girsem sıkıntı olurmu
sen yaşı boşver kabul etmezler ama değil mi... peki kabul edebilecek hangi wallet var?Kimligini dogrulaman ve ozcekim falan gondermen gerekiyor, kabul etmezler. Ayrica 13 yasinda odeme araci olarak kullanmayacaksan bu islerle ugrasmani tavsiye etmem.
ki yapamazsın kimlik fotografından sonra özçekim atmak zorundasınKimligini dogrulaman ve ozcekim falan gondermen gerekiyor, kabul etmezler. Ayrica 13 yasinda odeme araci olarak kullanmayacaksan bu islerle ugrasmani tavsiye etmem.
bu arada dogecoin çok dalgalıdır iyi karar ver ytdki yapamazsın kimlik fotografından sonra özçekim atmak zorundasın
sen yaşı boşver kabul etmezler ama değil mi... peki kabul edebilecek hangi wallet var?