Benimki de, cidden çöp bir bilgisayarım var ki 2007 model toplama pc için normal, sadece ram taktım ve 8.1 kurdum hala 2007'den kalma bir bilgisayar.Benim sistem özelliklerim hakkında kısmında yazmakta.
Vazgeçtim ulan satmıyorum. Okula da çantaya atıp gideriz. Farkında mısınız bilmiyorum insanları böyle yaparak forumdan soğutuyorsunuz. Siz yüzünüzden sdn ye giresim gelmiyor. İftira kadar çirkin bir şey yok bence. İster atarım ister satarım size mi kaldı. Millete pazarlamaya çalışmalar falan. İnsanı çileden çıkartıyorsunuz. Troll olduğunu düşündüğünüz konulara mesaj atmayın o zaman. Daha fazla zorlamanızı istemiyorum. Yine de saygı çerçevesinde yazıyorum. İyi günler
Ha birde işlemci, RAM ve anakartın değişmiş. Yoksa 2007'de direkt bu 3'lünün olması imkansız sende.Benimki de, cidden çöp bir bilgisayarım var ki 2007 model toplama pc için normal, sadece ram taktım ve 8.1 kurdum hala 2007'den kalma bir bilgisayar.
Bildiğim kadarıyla zamanın iyi laptoplarındanPiyasadan Sony'yi zarara soktuğu için kaldırılan nadide bilgisayarlardan biri var bende
SONY VAİO![]()