Nasil Basit Symbian Program Yapilir !

dj_muncher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar ben kendi capimda bi program yapmak istiyorum Symbian icin. mesela cok basit ornek veriyorum soyle bir test var

soru :
Ali eve arabayla gitti.Ali eve nasil gitti ?

A-Bisikletle
B-Motorsikletle
C-Yuruyerek
D-Arabayla

Istedigim sey su arkadaslar. bi program olacak mesela soyle yazacam A E A G A E N G yani sorudaki kelimelerin bas harfini yazinca 100 sayfalik bir kitaptan bu bolumu bulacak

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ne için böyle bişey yapmak istediğini anlamadım.

dj_muncher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne için böyle bişey yapmak istediğini anlamadım.
soyleki bir kitap var ingilizce bu kitaptan bir sinava girecegiz ve sorular birebir ayni olacak ancak kitapta 5000 soru var :D
boyle birsey daha once yapildi ancak yapan arkadas ulke disina tasindi ve ulasamiyoruz hic bir sekilde nasil yapabiliriz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Malesef burada sana ancak, android veya ios satmaya calisirlar , o tarz teknik bilgisi olan yok.

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
Ben hala anlamadım.Böyle bişeyle uğraşacağına neden kitabı pdf ve ya worlda açıp anahtar kelimeyi yazıp sörç ettirmiyorsun :huh:

dj_muncher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben hala anlamadım.Böyle bişeyle uğraşacağına neden kitabı pdf ve ya worlda açıp anahtar kelimeyi yazıp sörç ettirmiyorsun :huh:
soyleki ben yurt disinda okuyorum ve burda sinavlarda telefon serbest ancak kitap yasak ve bu buyuk bir sinav.