Naruto Tanıtım

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
75.jpg

Naruto, içine hapsedilmiş kyubii (9 kuyruklu efsanevi tilki) yüzünden Konoha halkı tarafından yaratık olarak görülüp kenara itilmiş bir çocuktur.
Naruto'nun bütün hedefi Ninja akademisini bitirip, Hokage olmaktır.

Akademi'nin ilk bölümünü bitirip genin olarak mezun olan Naruto, arkadaşları Sakura ve Sasuke ile chunin olabilmek için yeni eğitimlerine başlarlar.
Yaramaz ve bir o kadar heyecanlı bir kişiliğe sahip olan Naruto, içindeki kyuubinin gücünü yavaş yavaş öğrenecektir.

Karakterler

naruto-148.jpg

Serinin baş kahramanları.Soldan sağa;Sasuke,Sakura,Naruto.Arkadaki ise hocaları Kakashi.

Serinin Devam Sezonu:

76.jpg

Naruto, Sasuke ile şelaledeki dövüşünün ardından Sasuke'yi geri getirmekte başarısız olmuştur. Orochimaru'nun Sasuke'nin vucudunu tamamen ele geçirmesi 3 yıl sürecektir. Bu süre içinde Naruto'nun, Sasuke'yi geri getirmesi gereklidir. Ancak bu kez Sakura da, Naruto'ya yardım etmeye karar verir. Bu yüzden, Naruto; Jiraiya'nın, Sakura; Tsunade'nin öğrencileri olur ve eğitimlerine başlarlar. Tüm bunlar olurken Akatsuki'nin başka planları vardır.

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Animesini zamanında izlerdim ama artık mangasını takip ediyorum :D Ninja savaşının sonlarına doğru gerçekleşen olan o olaylardan sonra bakmayı düşünüyorum.

.
.
Uchiha Madara ve Uchiha İtachi geri dönüyor

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
İlk anime me Death Note ile başlamıştım.Beni benden alan bir anime idi.Daha sonra arkadaşlar naruto dedi.Bi baktım seri ver çok uzun.Dedim bir bakayım.Şuan bırakamıyorum.Fiil bölümleri izleme dediler bana am o fiil bölümler hiç kötü değil.Naruto'nun kıkırdayarak gülüşü herşeye değer.
[MENTION=95679]THR[/MENTION] merak ettiğim birşey var.Naruto 9 kuyrukluyu tam olarak kontrol edebiliyor mu ?

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Animesini zamanında izlerdim ama artık mangasını takip ediyorum :D Ninja savaşının sonlarına doğru gerçekleşen olan o olaylardan sonra bakmayı düşünüyorum.

.
.
Uchiha Madara ve Uchiha İtachi geri dönüyor

Bende daha shipuuden 15. deyim.

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
İlk anime me Death Note ile başlamıştım.Beni benden alan bir anime idi.Daha sonra arkadaşlar naruto dedi.Bi baktım seri ver çok uzun.Dedim bir bakayım.Şuan bırakamıyorum.Fiil bölümleri izleme dediler bana am o fiil bölümler hiç kötü değil.Naruto'nun kıkırdayarak gülüşü herşeye değer.
@THR merak ettiğim birşey var.Naruto 9 kuyrukluyu tam olarak kontrol edebiliyor mu ?

Spoiler da resmi var

kyuubi_chakra_naruto_render_by_cartoonperson-d4nx6kc.png

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
@THR merak ettiğim birşey var.Naruto 9 kuyrukluyu tam olarak kontrol edebiliyor mu ?

Evet, hatta sonra çok sıkı dost oluyorlar

naruto_bijuu_mode_by_narutospoiler-d4zoybc.jpg

kurama__bijuu_dama__by_hyugasosby-d5eymh0.jpg

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Evet, hatta sonra çok sıkı dost oluyorlar

naruto_bijuu_mode_by_narutospoiler-d4zoybc.jpg

kurama__bijuu_dama__by_hyugasosby-d5eymh0.jpg

Naruto'nun boynuna dikkat ettiysen Rikudou'nunkine benziyor virgüller.

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Naruto'nun boynuna dikkat ettiysen Rikudou'nunkine benziyor virgüller.

Bunun açıklamasını yapardım ama sen yeni başlamışsın o nedenle bu kadar spoiler sana dokunabilir :D En iyisi tadında bırakmak :D

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Bunun açıklamasını yapardım ama sen yeni başlamışsın o nedenle bu kadar spoiler sana dokunabilir :D En iyisi tadında bırakmak :D

Bügünlük spoiler yeter.Bütün animecilere iyi seyirler :P

nami12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Naruto shippuuden mangada en son ne oldu bir bilgi verebilirmisiniz :D