Narın kabuğunu sakın atmayın!

michuozawa

Guru
Emektar
Katılım
6 Ağustos 2008
Mesajlar
20,604
Reaksiyon puanı
493
Puanları
7,263
Konum
Kepler-1649c
İçerdiği vitamin ve minerallerle pek çok hastalıktan koruyan narın kabuğu da şifa veriyor. Çin'de son yıllarda yapılan araştırmalar narın taneleri kadar kabuğunun da yararlı olduğunu gösteriyor.
3_hd1.jpg


Uzmanlar bu değerli meyvenin kabuğunun kansere karşı etkili olduğunu belirtiyor. "Narın tanelerini yedikten sonra kabuğunu atmayın" diyen uzmanlar, şöyle konuşuyor:

"Kabukları kurutup çay yaparak için. Bu çay meme, prostat, yemek borusu, cilt, bağırsak ve pankreas kanserinden koruyor. Ayrıca kolesterolü düşürüp, şeker hastalarına iyi geliyor."

Kaynak: Takvim
 
Üst