Napster Fiyatları İndirdi

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Zamanında dosya paylaşım sistemlerinin en ünlüsü olan ve ardından yasal olarak faaliyete devam eden Napster, müzik severleri sevindirecek!

Napster, zamanının en meşhur dosya paylaşım sistemiyken şimdilerde kullanıcılara yasal olarak müzik indirme ve dinleme imkanı sağlıyor. Napster aynı zamanda sınırsızca internet üzerinden dinlenilen müzik dosyalarından her ay beş tanesini kopya korumasız olarak sunduğu için kullanıcıların gözdesi olmuş durumda. 7 milyon şarkılık arşivi aylık 12,95 dolardan dinleme imkanı sunan Napster bu aylık ücreti 5 dolara çekiyor. Farklı müzik hizmetlerinden alacağınız 5 şarkı fiyatına sınırsız istediğiniz şarkıyı dinleme imkânı sanırız ki birçok kullanıcının ilgisini çekecektir.
Napster_25966-hi-napster1242717351.jpg

:: Yasal sanal müzik ticareti Türkiye için bir hayal mi?

Bilgi için: Napster
Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net

Reaksiyon puanı
189
bence fiyat çok iyi ya. dur ben şunu bir inceleyeyim. 5$ para mı yahu gözünü seveyim...

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Ama unutmayın, ayda sadece 5 müzik indiriyorsunuz; geri kalanını internetten dinliyorsunuz. Kota dostu değil pek. :P

Reaksiyon puanı
189
Ama unutmayın, ayda sadece 5 müzik indiriyorsunuz; geri kalanını internetten dinliyorsunuz. Kota dostu değil pek. :P
hmm o zaman kötü işte. kota ile ilgili sıkıntım yok ama 5 şarkı bana yetmez. ben tek oturuşta 500-600 arası şarkı indiririm genelde. :D neyse o zaman wareze devam :D